elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: regulus, 05 February 2004 00:14 tarihinde demiş ki: ya hani bu ermenilerin bomba falan patlattığı dönemler varya o zamanların belgeselini veriyordu bir kanalda bir ara çok gazdı mit elemanlarının kollarının içini deşiyorlar içine hap koyuyorlar.sonra orası kabuk tutuyor.eğer operasyon sırasında yakalanırsa direk o kabuğu koparacak hapı alıp yutacak ve hop diye hemen ölecek ama ne oluyordu hatırlayamadım gitmiyorlardı halloluyordu mesele bence belgeseller mit'in yaptıklarını göstermeyip yanılgı yaratmaya çalışan programlar.. mit hakkındakiler tabii ki.. veya ülke sırları.. ve bunları tabii kim düzenlio?? :) hehe al sana komplo[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yok bence ööle deil...görev verirler sonra görmemen gereken bişi görürsün direk one way ticket...hade bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tanık koruma programı diye bişi var :) http://www.cia.gov/cia/information/tenet.html işte bu adam da dünyayı yönetio..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 zevkli bişi olabilir denemek lazım[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: regulus, 05 February 2004 00:20 tarihinde demiş ki: zevkli bişi olabilir denemek lazım denemek?? hehe girdimi çıkamassın dedikleri cinsten bişi bence bu..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tanık koruma diyince aklıma eraser filmi geliyor arnold'un hehe o daha zevkli bişey ha.mit'in böyle bir olayı var mı[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 annadın sen annadın :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bu arada cia 1947'de kuruldu bizden yaklaşık 30 yıl sonra.. sanırım anlaşılıyo neden şu anda amerikanın kölesi olduumuz? cia'in bizden ne kadar ilerde olduğu ve bizden 30 yılgeç kurulmuş olması..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: regulus, 05 February 2004 00:22 tarihinde demiş ki: tanık koruma diyince aklıma eraser filmi geliyor arnold'un hehe o daha zevkli bişey ha.mit'in böyle bir olayı var mı var.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ooo çok güzel baba girelim mi senle ona süper koruruz ben de 1.96 boy 100 kilo var yakından ben korurum ama mermi falan sıkarlarsa sen böyle hiaa şeklinde atlarsın önüne tamam?[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 telekom gibi hayvani bir kuruluş tabii ki öyle çat diye özelleşemez bilip bilmeden konuşuyorsunuz arkadaşlar mit in ne yaptığını bildiğinizi iddia ediyorsunuz hehe kralsınız valla[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 oo kral tamam[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 telekomu özelleştirmek diye bişi war.. mit izin vermio die bişi yok.. hatta sabancı ve koç işbirliği yapıcaktı en son..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 öyle yada böyle ama 30 yıl soora kurulmuş olmasına rağmen neden bizden daha gelişmiş bir bünye acaba bu CIA? hadi bırakın CIA'i Mossad daha güçlü bi istihbarat teşkilatı. fakat israil 1948'de kuruldu yanılmıosam. onun kurulması devlet olması üzerine istihbarat teşkilatını kurması oturması kordine olması.. neden biz böle kaldık yaf.. gerçi biz de sölenene yazılana çizilene göre 4. sıradayız.. MI6'den soora İngiliz İstihbarat Teşkilatı [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 05 February 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 MIT ıyıdır babam da mıt te calısıyordu ama askerı kanatta ve babamın mıtte calıstıgını babamın cenazesınde ogrendım cok etkılenmıstım kendı babam ama ben emeklı bılıyorum ordudan megerse ordudan emeklı olup mıtte devam etmiş[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya iide bu gelisme surecinde onlari bu kadar ileri olmaya iten bir faktor vardi soguk savas rusyayla rekabet edebilmek KGB ile kapisabilmek icin yerlerinde durmayip gelismek zorundaydilar TR nin ise bu kadar genis kapsamli ve buyuk sorunlari olmadigi icin boyle bir genişleme ve ilerleme gereksinimi duymamis olabilir ama tabi 70lerden sonra artan teror ve dis tehdit unsurlari bizide bu rekabetin icine itti gerek irticai faaliyetleri inceleme gerekse diger teror gruplerina karsi gelismek zorunda kaldi MIt bence kisa zamanda baya bi ilerledi tabiki CIA kadar ileri gitmesini kimse istemez hem o kadar ileri gitmesi iide olmaz sanirm derin devlet olayini b.ku cikiveriri mazallah ztn gecen yillarda bole buyuk bi olay patlak verdi ha bi CIA diyosnuz adamlar 11 eylulu kendilerini en ii zannedip ellerine gecirdikleri verileri ii analiz etmediklerinden dolayi kisaca kendilerine coook fazla guvendiklerinden o olaylari yasadilar ama tabiki hala 1 no'lu istihbarat kurumu dunya uzerinde oeh cok mu konustum nea[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 viktor nasıl öğrendin?? hayır xech en iyisi Mossad[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 olabilir tam bilmiyorum[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mit ile ilgili bilgiler için isterseniz biraz yakın tarihimize dair kitapları karıştırın.. Şu anda gelişmiş olabilir, aşmış olabilir ama çok değil bundan 15-20 yıl öncesine kadar istibarat dışında herşeyi yapan.. Kendi içerisinde kavgaların yaşandığı. Dışarı çıkan hemen her elemanının deşifre olduğu vs. bir teşkilat.. Şu anda ne durumda olduğunu bilmiyoruz ama eminim bundan 10-15 yıl sonra yazılacak olan kitaplarda da bugününe dair gerçekleri öğreniriz.. Mit'te çalışmak kısmına gelince.. Birisi iyi silah kullanmak vs. demiş.. Mit kendi içerisinde pekçok bölümden oluşur.. Tamam hemen herkes silah eğitimi alır, takip eğitimi, counter espionage eğitimi alır ama bir daha silah ile işi olmayanlar var, masa başı işi yapan pekçok insan var orada, üniversite mezunu vs. Çevirmenler, psikoloji eğitimi almış insanlar vs. Zevkli olabilirmi ? sanmam..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 MITte çalışıyor olmayı çok isterdim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bay Pipo kitabini okumanizi tavsiye ederim..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Evet Bay Pipo ve Mit ile ilgili birkaç kitap daha, eski Mit müsteşarlarının yazdığı vs. kitaplar nerelerde neler olduğu. Mit'in zamanında ne çeşit işler ile uğraştığı bunların hepsi kitaplara geçmiş şeyler. Okumanızı tavsiye ederim..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Komediye bak daha dün T ile başlıyan bir ad ve özkay mı dır nedir sanıyorum soyadlı eski mit müsteşarı falan onun kitabına baktım profilo da ki kitab evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Aslında biz seni takip ediyoruz, o nedenle açtık bu topic'i de sen ne diyeceksin diye ... hın hın hın paronaya yaptıralım biras :P[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: mountaindew, 05 February 2004 12:50 tarihinde demiş ki: Komediye bak daha dün T ile başlıyan bir ad ve özkay mı dır nedir sanıyorum soyadlı eski mit müsteşarı falan onun kitabına baktım profilo da ki kitab evinde Teoman Koman?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar