Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ya beyler eu da oynadıgımız icin patchler bize uzatlaı gelioyor malumunuz sey diyecektim us de oynayan arkadaslar su 1.65 ile gelen adaya cooktan gidip orayı arsınlamıslardır quest mob'u disinda azicik yanında bi mob daha var onu kestirdim gozume acaba dropları nedir yani urasmaya degermi iyi dropları varsa saglam 2 fg toplayıp canına okuyacazda :) Simdiden tesekkurler[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Allakhazam'dan bak istersen?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Orası oylede adamlar kesmistir dedim simdi kasmanın mantıgı yok isge deger bise varsa paylasırlar diye dusundum ama piyasada yoklar neyse yinede tesekkur[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben o adaya bi kere gitmiştim. hiçbişi yapmadan geri dönmüştüm o da böceğe binmek için. bi quest vardı adada mp chest piece veriyordu. yaptı millet ama ben bilemicem.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 evet MP lifedrain olan chest verio ama ise yaramas(bide pembe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Moss, 08 February 2004 06:11 tarihinde demiş ki: ........ quest mob'u disinda azicik yanında bi mob daha var onu kestirdim gozume .......... Questi bilerek soylemedim yani, Moss'un sordugu o degil. Quest yapilmaya deger, lvl 51 %99 5.5 puan oc seylerden biraz daha iyi utility sahibi, MP ve lifedrain proclu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Evet quest mob u deil onun az ilersinden df deki pale benzeri bi mob var droplari kayda deger mi diye sordum belki bilen biri vardir da bizi sayfa sayfa urastırmaz diye[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Hib versiyonu simdilik fena degil, ama 2-3 hafta icinde ToA cikinca 'fena degil' olan hersey 'rezalet'e yaklasacagi icin, harcadiginiz vakte degmez bence :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Adamlar toa sux diye bas bas yakınıyo biz 4 gozle beklioz celiskiye gel[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 TOA sucks denilmesinin sebebi TOA itemlerinin ve ml ability lerinin over powered olması. örneğin body guard master level ability si pba gurupları için yada herhangi bir caster için inanılmaz bir avantaj. kısaca body guard edilen kişiye (bu kişi caster oluyor doğal olarak) tank olarak swing yapamıyorsunuz pbaer ler body guard ediliyor ve charge eden ne kadar tank varsa swing yapamadığı için ucuz bir şekilde ölüyor. swing yapılabilmesi için body guard eden kişinin ölmesi yada range dışına çıkması gerekiyor (burda range önemli değil /stick diye bişey var nasılsa). eskiden sadece reliclerden magic bonus yada melee dmg bonus vardı şimdi TOA itemlerden bi tank %25 melee dmg bonus %25 style bonus yani toplamda %50 bonus alabilir. gerçi yeni gelicek patch de bu bonuslara nerf var. casting speed bonus olayı başka bir olay ona hiç girmiyim sen 1 swing yapıncaya kadar caster 2 cast yapıyor :)[signature][hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar [Bu mesaj Blood tarafından 11 February 2004 08:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar