venom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 biraz geldi patiye giriyorum en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 siz bunları yazınca nedense aklıma ülker milli marşı geliyor; hah hah ha, bekle avrupa, seninle işim sanal ortamda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ömrümden 5 ay yedi bugün internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lan Google bile 10 saniyede açılıyor, yok böyle bir olay :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Modemini bi kapatıp açsana (arada bi 3-5 saniye bekle ama açmadan önce). Sabahın bu saatinde yoğunluktan falan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 telekomda çalışma varmış. en kısa sürede (2020 yılına kadar) giderilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 arada bi gidip geliyo bağlantı.. her gidip gelmesinde ben de telekoma gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Evet bu yüzden bağlantım pır pır ediyor,düzenli olarak da kopuyor.İşin komik yanı ilk aradığımda sorun senden dediler,2. arayışımda sorun bizden dediler.Israrcı olmak işe yarıyor galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 dns ayar buda trkdnsayar benzeri bir programmış, ben kullanmadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 DC DC DC DC DC DC DC DC . YETER TELEKOM Bİ DÜZEN TUT ULAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yine gitti yurtdışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nası yani? nereye gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bende duruyor yerınde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bende de gidiyor ara sıra sonra geliyor, inşallah bütün yaz sürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 avrupa yine iptal VIVA VDSL2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yine gitti evet wowa dahi girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yav kafam kolum göbeğim dilim heryer telekoma girsin. Özelleşşin herşey süper olacak, caponlar gibi entimiz olacak diyen serseri arkadaşları da saygıyla anıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 günlerdir ibretle izlediğim şey şimdi benim de başıma geldi, last.fm ve mozilla'nın sayfayı açmayınca burda sizlerle yas tutmaya geldim. he bir de TT'ye içinde pek çok organ bulunan satırları sunmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yahoo acilmiyo, yok boyle bi olay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/9020/wtfzc2.png Bu ne anasını satayım ya ttnetin anasın avradını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben açıyorum hemen hemen her siteyi. gerçi opendns dnslerini kullanıyorum oradan kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 TTNET te yasaklı sitelere girmek kolay ancak gel Quicknette bunu yap. ktunnnel açmazsan imkansız. Bu arada trkdnsayar, dnsci gibi yazılım kullanırsanız ttnette rahatlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saltura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Son 1 haftadır çok kötü halde, sürekli kopup duruyor ve çok yavaş, daha önce hiç problem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 türkiyenin biricik küfür provideri. IKP! Internal Küfür Provider! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar