oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Adanadayım.. sapıttı iyice internet, gelip gidiyor, var mı başka sorunlu olan bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gayet iyi şu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim dün aksamdan beri gidiyo geliyo sürekli. deliricem artık, 10mb lık downloadu bile tamamlayamadım iki saattir. şu anda iyi gibi ama yine gidip gelir eminim. anadolu yakası/kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tüm pazar kesikti. Telefon ettim, telesekreter genel arıza, tahmini düzelme süresi 4 saat dedi. 3 saat sonra tekrar aradım bu sefer tahmini süre 5 saat dedi. 12 saat geçti halen yoktu. Eve gidince bakıcam gelmiş mi gelmemişmi? Not: izmir bornova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 valla son 1 haftadir net mukemmel nerdeyse.150 latency gordum wowda yfsiz.ölücem mi ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ya ben 3 gün önce neti 1mb dan 4mb 'a çıkarttırdım fakat 200kbps üstünü göremiyorum ne iştir sinirleniyorum ama ya. ne utorrentte ne max. speed yabancı sitelerden downloadda ne yurtiçi downloadda 220nin üstünü göremedim !!!!! not: az önce 290 gördüm tmm -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 antalyadayim internet akiskan tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aynen. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 anlaşıldı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Istanbuldayim, Internet (Y). Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eskisehirde de problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 İstanbul - Avcılar İnternet 4 gündür ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ankara hiç bir problem yok, download normal upload normal. Edit : Kopma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 1 saat evvel falan bi an ölümcül bi yavaslama vardı ama. geçti. @istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 o ölümcül yavaşlama biraz önce bana da oldu. geçti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bende mi sorun var genel mi anlamadım gitti. 2 saattir filan feci bir yavaşlama var internette, age of conan'a giriyorum ping bir 100mb bir 10ms arasında gidip geliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ofisde suan gayet iyi (Taksim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ankara - Büyük bir yavaşlama başladı Age of Conan oynamak mümkün değil ping 3-4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yurtdışı çıkışları gene kaplumbağa modunda, WoW ping kıpkırmızı, yurtdışı siteler yavaş açılıyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 şuan her yerde sorun var. Aydındayım her 10dk bir net kopuyor. Arkadaşın 1024 olan neti 1günlük net kesintisinden sonra 4096 olarak devam ediyor :) ama telefon edip soruyoruz 1024 diyorlar. wow'da sorun yok 120ms ile oynuyorum ama sürekli netim kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hiç bi sorun yok bende. normalden hızlı bile diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 İnternet iyide wow oynatmıyor daha vahim yani :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 KahnX said: ya ben 3 gün önce neti 1mb dan 4mb 'a çıkarttırdım fakat 200kbps üstünü göremiyorum ne iştir sinirleniyorum ama ya. ne utorrentte ne max. speed yabancı sitelerden downloadda ne yurtiçi downloadda 220nin üstünü göremedim !!!!! not: az önce 290 gördüm tmm -_- sen şükret, ben 90ı göremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şu anda OPENDNS'de sorun var dns'leri otomatik hale getirin (4.2.2.1 gibi dnslerde sorun var şu an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben bir problem hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar