Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet sapıttı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim dün aksamdan beri gidiyo geliyo sürekli. deliricem artık, 10mb lık downloadu bile tamamlayamadım iki saattir. şu anda iyi gibi ama yine gidip gelir eminim.

anadolu yakası/kablonet
Mesaj tarihi:
tüm pazar kesikti. Telefon ettim, telesekreter genel arıza, tahmini düzelme süresi 4 saat dedi. 3 saat sonra tekrar aradım bu sefer tahmini süre 5 saat dedi. 12 saat geçti halen yoktu. Eve gidince bakıcam gelmiş mi gelmemişmi?

Not: izmir bornova.
Mesaj tarihi:
ya ben 3 gün önce neti 1mb dan 4mb 'a çıkarttırdım fakat 200kbps üstünü göremiyorum ne iştir sinirleniyorum ama ya.

ne utorrentte ne max. speed yabancı sitelerden downloadda ne yurtiçi downloadda 220nin üstünü göremedim !!!!!

not: az önce 290 gördüm tmm -_-
Mesaj tarihi:
Bende mi sorun var genel mi anlamadım gitti.

2 saattir filan feci bir yavaşlama var internette, age of conan'a giriyorum ping bir 100mb bir 10ms arasında gidip geliyor :S
Mesaj tarihi:
şuan her yerde sorun var.
Aydındayım her 10dk bir net kopuyor. Arkadaşın 1024 olan neti 1günlük net kesintisinden sonra 4096 olarak devam ediyor :) ama telefon edip soruyoruz 1024 diyorlar.

wow'da sorun yok 120ms ile oynuyorum ama sürekli netim kopuyor.
Mesaj tarihi:
KahnX said:
ya ben 3 gün önce neti 1mb dan 4mb 'a çıkarttırdım fakat 200kbps üstünü göremiyorum ne iştir sinirleniyorum ama ya.

ne utorrentte ne max. speed yabancı sitelerden downloadda ne yurtiçi downloadda 220nin üstünü göremedim !!!!!

not: az önce 290 gördüm tmm -_-

sen şükret, ben 90ı göremedim daha
  • Yeni Oluştur...