Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 valla objektif düşünmek gerekirse pek bişe diyemicam hayruşa çünkü orda bir osmanlı dönemi eşyası varsa ve biz onu "eser" diye adalandırıyosak depoda durmamalı bence sığmıyosa saraylara, müze açılsın bişe yapılsın. bizde bi "ben osmanlı değilim ben türküm" sendromu varya o yüzden tepki toplayabilir tabi ben olsam hayruşun yerinde onların depodan çıkartılıp halkın huzuruna çıkartılmasını isterim çünkü köşkte şuana kadar hiç öyle bi osmanlıyı işaret eden bi figüre bi tabloya raslanmadı sanırım bide hani zaten gergin ortam, batmışınız çamura artık ne yapsanız tepki topluyo (biz yapmadık valla kendiniz yaptınız böle) o yüzden daha temkinli olunmalı. "iktidar biziz, inene kadar her istediğimizi yaparız" mantığı pek hoş değil. gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Horizon said: Rahan verdiğim linkteki haberi okursan hala oraya yazdığın monalisa örneğinin nekadar kel alaka olduğunu görürsün. Ayrıntısını veya nedemek istediğimi buraya yazmıyim , bi zahmet oku haberi. yeter ama okuduk da cevap verdik herhalde. sufi'ye verdiğim mona lisa örneği, "ikinci haber olmadan" o tip eleştirilerin ya da sufi nin deyişiyle "laf geçirme" lerin doğal olduğuna göstermek amaçlı bir örnekti. said: Bizim medyazmıda böyle bi sorun var zaten , biz de öyleyiz gerçi bireyler olarak. Biri afedersiniz bi haber atar ortaya doğrumu yanlışmı belli değil , bunun resmi olarak yalanlanmasına yada doğrulanmasına kadar o haber doğrudur haydi hep beraber "booeehh" diye bi kusalım şeklinde tartışmalar başlar. Ama arada çıkan haberleri okumayıp , burdaki kusmaları takip edip kusmaya devam ederek ben haklıyım kisme bana gelip doğrusunu söylemedi deriz. Hadi canım yok öyle birşey. Madem kaynaksız bir haber okudun , resmiyeti olmayan bi haber okudun. Onunla ilgili bir haber çıkabilir diye takip etmen lazım , eğer takip etmeden burada kusmaya devam ediyorsan demekki orda aa yanlış yapılmış eleştireyim mantığı değil de , bilmemne atma mantığı vardır anlamına gelir. E yok ben böyle yaparım banane oluyorsa da , e dünyadan bihaber yalan veya çarpıtılmış bir haber üzerine nekadar yararlı bir tartışma yaptığınız dışardaki kişiler tarafından gülümsenerek izlenir. Olacağı o , yoksa kimseye bişey demiyorum. Güzel birşey diyorum sadece ve gülümsüyorum. hocam bak tartışmanın bir amacı da o. eğer ki karşındaki kişinin eksik bildiğini farkediyorsan, açarsın kaynağı getirirsin doğru "bilgi" gösterirsin. kimsenin her bilgiye hasıl olmak gibi bir şansı yok. kimsenin gazeteleri her gün her dakika araştırmaya zamanı veya şansı yok. o yüzden okumamışsınız diye tenkit etmeyi bırak, okut.(senin haberi okuduktan sonraki yorumum da bir önceki yazımın başında dikkatini çekerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Herneyse sinirlenme , ben gıcığım tenkit edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Birde Abdullah Gül'ün yaptığı her açıklamayı doğru kabul etmek gibi bir zorunluluğumuz yok. Ben bu açıklamayı kıvırma amaçlı olarak görüyorum, tepki gelmese hanımefendi bal gibide alır istediği gibi de kullanırdı. Bu şekilde "valla siz yanlış anladınız" ve "yerseniz" türü açıklamaları çok gördük. Hatta başka bir forumda gördüğüm yerseniz yazısı vardı onunla bir konu açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bana da kıvırma gibi geliyor ama bunu destekleyecek bir şey bulunabilir mi ki? "kıvırma yazısı" olduğu argümanı klasik bi komplo teorisi olarak kalır sanırım. gerçi sadece sergileme amacıyla istemiyor olsalar bile artık sergilemek dışında bir şey yapamazlar. o da yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 fedaykin said: Birde Abdullah Gül'ün yaptığı her açıklamayı doğru kabul etmek gibi bir zorunluluğumuz yok. Ben bu açıklamayı kıvırma amaçlı olarak görüyorum, tepki gelmese hanımefendi bal gibide alır istediği gibi de kullanırdı. Bu şekilde "valla siz yanlış anladınız" ve "yerseniz" türü açıklamaları çok gördük. Hatta başka bir forumda gördüğüm yerseniz yazısı vardı onunla bir konu açayım. Önceden de birçokkez sergilenmiş olması senin kıvırma teorini çok zayıf kılıyor. Sen öyle inanmak istersen öyledir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar