Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: fizban, 07 February 2004 01:37 tarihinde demiş ki: seni hiç sevmedim zekeriya ! babanı da sevmezdim zaten. öyle deme adama yazık yani sevimli gibi duruyor ama iç yüzünü bilemeyiz :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bu ne yaaa Cafe hastanelık olacak muhauha bı buna bıde medyumalı ye bayılıdım ya ehehehehhh :D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 şu adamla alıp veremediğiniz ne (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 lol[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 *!kopar* bu çocuğu görsem jeralde gülmekten yerlerde falan sürünürüm[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :D *!gülmekten yerlere yatar* a.k.a gyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: MrMedia, 07 February 2004 16:26 tarihinde demiş ki: şu adamla alıp veremediğiniz ne (: yoo birşey yapmıyoruzki,gayet sepmatik,tatlı,tombik,bilgin,vs... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 LoL hatta ROLF hatta WTF hatta gyy[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Zekeriya beyaz suks yaw ben liseye kadar adamı bi komedyen sanıyodum :) Hatta yaw bu adam kendini nasıl bukladar komik yapıyo felan diyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 küçüklüğünde bu karizması yokmuş ya :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Zekeriya beyaz bir fenomendir lütfen.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 what is the fenomen?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 estel galiba önceki mesajları okumamış yoksa şimdiye kesmişti beni :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 tosun tosun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 supermiş[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: -MrBomb-, 08 February 2004 04:30 tarihinde demiş ki: küçüklüğünde bu karizması yokmuş ya :] poff içtiklerim burnumdan geldi teşekkürler ksfjdksjdf:D[signature][hline]The Gelroth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar