Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: fizban, 07 February 2004 01:37 tarihinde demiş ki: seni hiç sevmedim zekeriya ! babanı da sevmezdim zaten. öyle deme adama yazık yani sevimli gibi duruyor ama iç yüzünü bilemeyiz :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bu ne yaaa Cafe hastanelık olacak muhauha bı buna bıde medyumalı ye bayılıdım ya ehehehehhh :D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 şu adamla alıp veremediğiniz ne (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
elma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 lol[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 *!kopar* bu çocuğu görsem jeralde gülmekten yerlerde falan sürünürüm[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :D *!gülmekten yerlere yatar* a.k.a gyy
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: MrMedia, 07 February 2004 16:26 tarihinde demiş ki: şu adamla alıp veremediğiniz ne (: yoo birşey yapmıyoruzki,gayet sepmatik,tatlı,tombik,bilgin,vs... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 LoL hatta ROLF hatta WTF hatta gyy[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Zekeriya beyaz suks yaw ben liseye kadar adamı bi komedyen sanıyodum :) Hatta yaw bu adam kendini nasıl bukladar komik yapıyo felan diyodum :)
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 küçüklüğünde bu karizması yokmuş ya :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Zekeriya beyaz bir fenomendir lütfen.[signature][hline]-End of Transmission-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 what is the fenomen?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 estel galiba önceki mesajları okumamış yoksa şimdiye kesmişti beni :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 supermiş[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: -MrBomb-, 08 February 2004 04:30 tarihinde demiş ki: küçüklüğünde bu karizması yokmuş ya :] poff içtiklerim burnumdan geldi teşekkürler ksfjdksjdf:D[signature][hline]The Gelroth...
Öne çıkan mesajlar