slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ewet 2007'den bu yana kadar bir buluşma gerçekleşmedi. Hazır yaz geldi havalar gayette güzel o zaman bizde hafiften bir buluşma yapalım.Tarihi şimdiden ben vereyim zaman içerisinde erken ya da ileriye alınabilinir, en azında ortalama bir tarih çıkar. 20-22 Haziran arası herhangi bir gün, akşamüstü 6-7 saatlerinde bir buluşma önerisindeyim.Yazın sıcağında öğlen dışarda durma gibi bir niyetim yok, kimseninde böyle bir niyetinin olacağını sanmıyorum en ideali bu gibi. Farkı bir tarih saat varsa söyleyin bir ayar yaparız herkese göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o kadar uzak bir tarihe ayarlarsanız yalan olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Biraz Metcet ;) kıyak birazda millete zaman vermek amaçlı oldu bu tarih hemen hemen herkezin sınavları bitmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gelirim ben naparız ki? kordon mordon demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben gelmem heralde, o sıcakta napıcam izmirde, sigirip giderim bir yerlere heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aslında temmuz gibi olsa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kordon olucaksa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 unirock'a gitmeyenler buluşması mı yapıcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 işte ondan dedim temmuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aa onu tamamen unutmuşum. ben opeth için gidicektim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dt var testament var ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 buluşup unirock'a gidelim bari :p edit:maksat başlık boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 harbi otobüs kaldırsak ya unirocka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 last.fm'de unirock'a çıkan gruplardan birinin basçısı yazmıştı event sayfasına "izmirden gidiş-geliş otobüs+kombine:100ytl,ilgilenenler bana ulaşsın otobsü tutçaz" gibi bişeyler.. o adamı bulayım ilgilenen varsa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 buluşak izmirde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yav said: last.fm'de unirock'a çıkan gruplardan birinin basçısı yazmıştı event sayfasına "izmirden gidiş-geliş otobüs+kombine:100ytl,ilgilenenler bana ulaşsın otobsü tutçaz" gibi bişeyler.. o adamı bulayım ilgilenen varsa eğer oha ciddimisin :S süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 o değilde ben sonunda geldim memleketime sıleyır77 kardiş edit: nick ini böyle yazınca çok feci bişey oluyormuş ..utandımX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu hafta içinde olaydı gelebilirdim bende. önümüzdeki hafta istanbul buluşması var bu haftada izmir olurdu. (: zaten izmirde doru dürüst tanıdığım kafa adam yok iyi olurdu en azından benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tam iki hafta sonra izmirdeyim toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 15 16 gibi bulusma olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 15-16 güzel gibi görünüto aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Redogski said: 15-16 güzel gibi görünüto aslında sen yazarmıydın be 15 16 ewt güzel görünüyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 15inde pas turnuvam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 16? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yav said: unirock'a gitmeyenler buluşması mı yapıcanız bence 26-27-28 haziran'da rock-a var ona göre bir şeyler yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar