Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İzmir Buluşması> Vol.?]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ewet 2007'den bu yana kadar bir buluşma gerçekleşmedi. Hazır yaz geldi havalar gayette güzel o zaman bizde hafiften bir buluşma yapalım.Tarihi şimdiden ben vereyim zaman içerisinde erken ya da ileriye alınabilinir, en azında ortalama bir tarih çıkar.

20-22 Haziran arası herhangi bir gün, akşamüstü 6-7 saatlerinde bir buluşma önerisindeyim.Yazın sıcağında öğlen dışarda durma gibi bir niyetim yok, kimseninde böyle bir niyetinin olacağını sanmıyorum en ideali bu gibi.

Farkı bir tarih saat varsa söyleyin bir ayar yaparız herkese göre.
Mesaj tarihi:
last.fm'de unirock'a çıkan gruplardan birinin basçısı yazmıştı event sayfasına "izmirden gidiş-geliş otobüs+kombine:100ytl,ilgilenenler bana ulaşsın otobsü tutçaz" gibi bişeyler.. o adamı bulayım ilgilenen varsa eğer
Mesaj tarihi:
yav said:
last.fm'de unirock'a çıkan gruplardan birinin basçısı yazmıştı event sayfasına "izmirden gidiş-geliş otobüs+kombine:100ytl,ilgilenenler bana ulaşsın otobsü tutçaz" gibi bişeyler.. o adamı bulayım ilgilenen varsa eğer

oha ciddimisin :S süper olur
Mesaj tarihi:
bu hafta içinde olaydı gelebilirdim bende. önümüzdeki hafta istanbul buluşması var bu haftada izmir olurdu. (:

zaten izmirde doru dürüst tanıdığım kafa adam yok iyi olurdu en azından benim için.
  • Yeni Oluştur...