Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım /*php*/

dogan-slx

Öne çıkan mesajlar

said:
dogan-slx, 10 February 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
Şimdi ben eski cdlerimin arasında eski bistemin d sini buldum ben bu db ye uygun php nasıl yazarım nelere bakmam gerek?

sorunun giriş bölümünü anlamadım ama son bölümde bu db dediğine göre mssql, mysql falan gibi bir şeyde değil de türünü bilmediğin bir db ye bağlanmaya çalıştığını anladım ...

eğer öleyse salla ve bul yöntemi uygulayacaksın, değilse ilgili database fonksiyonlarını kullanacaksın ...

her iki durumda da php.net yada php manual üzerinde databaselerle ilgili functionlar var ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

once eski sitenin dbsinin turunu tespit et, ms access mi ms sql mu artik her ne ise. sonra internetten bunu nasil mysql a ya da postgressqla port edecegini bul, dbaseyi komple port et. elinde mysql uzerinde duran bir veritabani olunca da hakikaten de php.net i son referans noktasi olarak kullanmak uzere internetten php ogretici sitelerden ve kucuk dokumanlardan sadece senin isine yarayacak kisimlari - yani dbase islemleri, login session uygulamalari vs - ogrenerek siteni hallice yap.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...