eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 motor 1.6 olup metalik gri renktedir. hatchbacktir. 2000 modeldir. km:92.000 (+-) Özellikleri: Klima ABS Immobiliser Hava Yastığı (sürücü) Merkezi Kilit Far (Sis) Aynalar (Elektrikli) Hava Yastığı (Yan) Hidrolik Direksiyon Radyo - Kasetçalar Yol Bilgisayarı içinde sigara içilmemiştir içirtilmemiştir gayet temizdir. 4 lastik yeni değişti. model yükseltmek için satıyorum.ilgilenen varsa resim çektikten sonra koyabilirim. fiyat : 13.250 YTL düşünüyorum. mantıklı bi takas düşünebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fiyat ne düşünüyorsun aşağı yukarı bir yazsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 foto bi de fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 güncelledim.. fotoyu en kısa zamanda çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eisenheim said: mantıklı bi takas düşünebilirim.. elesso said: ps3 le takas düşünürmüsün olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 düşünürüm ama üstüne 13 000 ytl alırım ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 pazarlık payı var he birazcık pazartesi akşamı filan resim koycam up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 13.000 ytl albeni bilet ps filan teklif etmeyin siz bana sevabına 13000 ytl verin bende sevabına arabayı veriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bi kaç arkadaşın mesajlarını sildim. mümkünse aynı şeyi yapmasın o arkadaşlar. bi kaç topictede aynı şeyler oluyo sevimsiz durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar