mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Evet nereye baksam , ingilizce terimler,ingilizce espiriler,ingilizce imzalar,ingilizce diyaloglar ya sizin dilinizin nesi eksik nedir bu ingilizce sevdasI , YA tam ingilizce konuşun yada türkçe böyle yarı ingilizce yarı türkçe çakma br lisan jargon gelişmiş internet aleminde.Hadi bakim bida olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 but we drop manita like this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 omfg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sert erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: aristocrat Main Entry: aris·to·crat Listen to the pronunciation of aristocrat Pronunciation: ə-ˈris-tə-ˌkrat, a-; ˈa-rə-stə- Function: noun Date: 1789 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 BEN KARADENIZ UŞAĞIYUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: mütevazı sıfat (müteva:zı) Arapça mutev¥øi¤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hergün yeterince türkçe konuşuyoruz biraz da ingilizce şaka yapıp ingilizce imza koyalım dedik pardon.. =( edit: mortis: lol bu arada ingilizce sadece amerikanın değil ben ingilterenin uşğı olurdum olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ayrıca avatarındaki BALON Da amerikan icadı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 default ve random kelimeleri türkçeye girmeli abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dostum uşak olabiliriz ama amerikan değiliz..bu bize yeter de diyebilirim dostum uşak olabiliriz ama yumuşak değiliz sen ona bak da diyebilirim.. ama şunu demeyi tercih ederim: dostum önce kendine bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fuck you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 işte bu dostum sen busun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 stfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mütevazi_aristokrat said: fuck you oha hem de zencisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fuck yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: fuck you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: BEN KARADENIZ UŞAĞIYUM güzel heh. Ben değilim şirketlerin hepsi ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: BEN KARADENIZ UŞAĞIYUM vay hemserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adanaliyiq allahin adamiyiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ingiliz uşağıyız o zaman hep ingilizce ile ilgili şeyler demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eregorn said: adanaliyiq allahin adamiyiq ama miamide Niggerlarla öpüşüyosun (eregorn bir kız saldırın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 using capital letters is not as intimidating as you think. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yokla ne niggasi? ha bu arada miami 7.000 zenci geldi 3 gun icin... her yerde dolasiolar... taksimden beter oldu burasi... her yerde azgin zenci avratlar ve erkekler... sokaklar pislikten gecilmio... ama olsun kizlar azgin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eregorn said: adanaliyiq allahin adamiyiq karpuzu kabuuynan yerik, gerisini getirebilcek warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar