Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Gittim beğenmedim Wolverine ile Obi Van Kenobi oynuyor hevesle girdim dengeyi tutturamamışlar falan.Hoş olmamış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 star wars ve xmen evreni birleşince böyle sonuçlar normal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Wolverine avukatımsı,Obi Wan da muhasebeci olursa insan ısınamıyor filme tabi. Yalnız şirkette tüttürürlerkenki cam ofis ve ışıl ışıl New York ambiyansı özendirmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Dengesi kötü filmin=/ İlk bölüm hırs yapan obi wan bi anda batakhane çıkmazına giriyor sonra da bi anda pataküte bitiriyorlar filmi . Biraz daha uğraşılsa daha hoş olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?11,3242547 ve aramaya inanmayı öğrendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar