Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 soru belli birden fazla dosya için bu işi tek seferde yapan yüce bir program var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Batch Image Resizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 http://www.jklnsoft.com/ trial, isini gorurse parasini odeyip kullaniyoruz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 programı kurmadım daha da özelliklerine baktım ve göremedim 10 tane resmi seçip bunların hepsini jpeg yap veya hepsini 800x600 yap diyebiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 picasa yapıyordu sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 irfanview. ismi kolpa olsa da, acaip bi program bu. thumbnail viewer da yüklüyo yanında, o programla hayvani şeyler yapıyosun böle. bi dosya topluluğunun formatını boyutunu ve ismini değiştirerek başka yere atabiliyosun/değiştirebiliyosun. Ayrıca artan sayılı isimler verebiliyosun otomatik olarak. aynı anda crop falan yapabiliyosun... sooraaa resize seçenekleri bayaa bi gelişmiş, bodos resize da ediyo istersen hızlı olsun diye ama kalite önemliyse resample ederek de batch işlem yapıyo falan... tek eksi yanı var, arayüzü hayvani özellik miktarı nedeniyle biraz karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 irfan kullanıyorum zaten de bi toplu yapma işini görememiştim bakiim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet irfanview da aradığım özelliği buldum file->batch conversion seçip çıkan menüde istediğimiz resimleri ekliyoruz sağ alt köşedeki use advanced options ı tıklayıp açılan yerde istediğimiz oranları yazıyoruz ok diyoruz sol üstte start a basıyoruz ve mutlu son yardımcı olanlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 irfan iyidir, yıllardır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yıllardır ifranview kullanıyorum ve formattan sonra ilk indirdiğim programdır kendisi :) image viewer ve basit editler için irfanview diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 edit: soruyu okumadan atlamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 irfan + image resizer tool sag klikle acilan menuye entegre oluyo, cit diye degistirebiliyosunuz topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 google da mass image resize, mass image attribute change diye arat tonla bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 office 2003ün kendi picture editoru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sly-One said: irfan iyidir, yıllardır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar