Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eyvallah eyvallah beyler..[signature][hline]-End of Transmission-
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Nice yıllara...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ehe kaçırmayayım bu senekinide üzülüp bunalıp yine kendi topic'ini açma nice senelere[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 nerde benim avatarım :P[signature][hline]-End of Transmission-
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :tebrikz: kutlu olsun be Estelim![signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 joyeux anniversaire estel![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
quamor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yaşlaaniyoz velhasil. :) iyiki dogdun estel.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 iyi ki doğdun estel :tebrikz: biz tasm gününde kutlarız yani böle de günümüzü biliriz :P[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :tebrikz: İn$allah tüm hayatın boyunca mutlu olursun.. Doğum günün kutlu olsun Estel'cim..[signature][hline]That was just the dream... [Bu mesaj medusa748 tarafından 08 February 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Dogum gunun kutlu Olsun canım![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 mutluyıllarrr[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 nice yillara.........[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away...
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kutlarım estelcim.. nice yıllara[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Goğum günün kutlu olsun canım
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Kutlu ola estelcan. Yanlız senin avatara ihtiyacın yok, bi vesikalığı koysalar olur, zaten hemen hemen aynı tip :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 höyt o ne be.[signature][hline]-End of Transmission-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Günün bombası.. Adminler doğumgünü avatari veremiyor... Popeye de Kedi de nasıl verildiğini unutmuşlar... :) Şimdi fellik fellik avatar ariyorlar.. Canlarım benim..[signature][hline]-End of Transmission-
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o avatar yerinde duramiodu ztn kaybolmustur bi yerlere :p hepi börtdey[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 iyi ki dogdun estel, pastanı almadık boneun düpün pastasından birkaç kat hacılayıp verecektik kısmet değilmiş :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 oh sonunda aldim balonlu avatarımı.. ne de şirin şeymiş. agucuk bugucuk.[signature][hline]-End of Transmission-
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Doğum günü 3 gün önceden hatırlanıp, 3 gün boyunca sırf hazırlık olsun diye doğum günü arifeleri kutlanası insan Estel Ağabey; doğum gününzü kutlar herşeyin deileğiniz çerçeveseinde gerçekleşmesini dilerim..[signature][hline]My poor friend me...
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eh icq dan da söyledim, mutlu yıllar :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Nice senelere ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Dogüm Günün Kutlu olsun Artik Seneye Evi Doldurup Taşırırsın :) İntikamını alırsın hadi Kendine iyi Bak seneye için milleti şimdiden ayarla :)[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
Öne çıkan mesajlar