Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün benim dogumgünüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nice yıllara...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)
///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)

Mesaj tarihi:
ehe kaçırmayayım bu senekinide üzülüp bunalıp yine kendi topic'ini açma

nice senelere[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
:tebrikz:

kutlu olsun be Estelim![signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Mesaj tarihi:
İn$allah tüm hayatın boyunca mutlu olursun..
Doğum günün kutlu olsun Estel'cim..[signature][hline]That was just the dream...

[Bu mesaj medusa748 tarafından 08 February 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dogum gunun kutlu Olsun canım![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
Kutlu ola estelcan. Yanlız senin avatara ihtiyacın yok, bi vesikalığı koysalar olur, zaten hemen hemen aynı tip :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Günün bombası.. Adminler doğumgünü avatari veremiyor... Popeye de Kedi de nasıl verildiğini unutmuşlar... :) Şimdi fellik fellik avatar ariyorlar.. Canlarım benim..[signature][hline]-End of Transmission-
Mesaj tarihi:
Doğum günü 3 gün önceden hatırlanıp, 3 gün boyunca sırf hazırlık olsun diye doğum günü arifeleri kutlanası insan Estel Ağabey; doğum gününzü kutlar herşeyin deileğiniz çerçeveseinde gerçekleşmesini dilerim..[signature][hline]My poor friend me...
Mesaj tarihi:
Dogüm Günün Kutlu olsun

Artik Seneye Evi Doldurup Taşırırsın :) İntikamını alırsın

hadi Kendine iyi Bak seneye için milleti şimdiden ayarla :)[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
  • Yeni Oluştur...