Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eyvallah eyvallah beyler..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Nice yıllara...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ehe kaçırmayayım bu senekinide üzülüp bunalıp yine kendi topic'ini açma nice senelere[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 nerde benim avatarım :P[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :tebrikz: kutlu olsun be Estelim![signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 mutlu yıllar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 joyeux anniversaire estel![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yaşlaaniyoz velhasil. :) iyiki dogdun estel.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 iyi ki doğdun estel :tebrikz: biz tasm gününde kutlarız yani böle de günümüzü biliriz :P[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :tebrikz: İn$allah tüm hayatın boyunca mutlu olursun.. Doğum günün kutlu olsun Estel'cim..[signature][hline]That was just the dream... [Bu mesaj medusa748 tarafından 08 February 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Dogum gunun kutlu Olsun canım![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 mutluyıllarrr[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 nice yillara.........[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kutlarım estelcim.. nice yıllara[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Goğum günün kutlu olsun canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Kutlu ola estelcan. Yanlız senin avatara ihtiyacın yok, bi vesikalığı koysalar olur, zaten hemen hemen aynı tip :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 höyt o ne be.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Günün bombası.. Adminler doğumgünü avatari veremiyor... Popeye de Kedi de nasıl verildiğini unutmuşlar... :) Şimdi fellik fellik avatar ariyorlar.. Canlarım benim..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o avatar yerinde duramiodu ztn kaybolmustur bi yerlere :p hepi börtdey[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 iyi ki dogdun estel, pastanı almadık boneun düpün pastasından birkaç kat hacılayıp verecektik kısmet değilmiş :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 oh sonunda aldim balonlu avatarımı.. ne de şirin şeymiş. agucuk bugucuk.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Doğum günü 3 gün önceden hatırlanıp, 3 gün boyunca sırf hazırlık olsun diye doğum günü arifeleri kutlanası insan Estel Ağabey; doğum gününzü kutlar herşeyin deileğiniz çerçeveseinde gerçekleşmesini dilerim..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eh icq dan da söyledim, mutlu yıllar :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Nice senelere ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Dogüm Günün Kutlu olsun Artik Seneye Evi Doldurup Taşırırsın :) İntikamını alırsın hadi Kendine iyi Bak seneye için milleti şimdiden ayarla :)[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar