Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Arkadaslar bana bir dogumgünü sararmisiniz.. evde yiyecezde.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Tamam üstüme gelmeyin uykum var :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 3-4 gün sonra tekrar up'larsınızda şimdi rastgeldim pek üzüldüm estel'in geçen yılki haline ehe doğum günün kutlu olsun dememişim neden bilmiyorum ama kutlu olsun estel eh bu sene daha güzel kutlarsın umarım ;)[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ahaha sürünmüşüm resmen ya... Ne hallere düşmüşüz.. kendi doğumgünü topicimi açan bir sefil :P[signature][hline]-End of Transcription-
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Yaklasmis dogum gunun ... Gelmeden kutlayalimm mi seni gelin cemi kutlariz?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Doğum günün kutlu olsun..[signature][hline]That was just the dream...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 lol 361 gün geç kaldınız arkadaşlar[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 geç oldu ama doğum günün kutlu olsun estel.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 euahe şimdiden kutlu olsun estel ben de merak ettim girdim kim bu kendi kendinin topiğini açan diye lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla bilemicem gelince kutlarsınız herhalde. bu niye hortladı ki... tarihimdeki kara bir leke olarak gömeceydim bunu :P[signature][hline]-End of Transcription-
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 A a senin doğum günün 8i değil mii?? Ben niye sazan gibi atladım ki o zaman ?? E uyku akıyo gözlerimdenn..[signature][hline]That was just the dream...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 8 i benimki.. ama naparsın bu geçen senenin topici. ben açmıştım upladi insanlik .. bi sene olmuş peeh..[signature][hline]-End of Transcription-
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 8 olsa ne farkedicek medusa rofl[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Aman ne biliim.. ya benim de üstüme gelmeyin lütfen .. ZzZzZ....![signature][hline]That was just the dream...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 şimdiden kutluyalimda unuturuz buralarda olmayiz falan kutlu mutlu olsun nice sağlıklı senelere.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Gelecek nasil olsa gelecek...:P O yuzden kutlayalim seni... Happy birtday to you Happy birtday to you Happy birt day estel iyiki dogdun isteeeeeee.....:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ii ki dooduun estel :tebrikz:[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 fırk fırk.. duygulandım[signature][hline]-End of Transcription-
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bugün ozanın da doumgünü yoksa sen ozan mısın.. bugün ayın 5i dimi[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 benimki bugün diil zaten bneimki 8inde... ama ben kendimi bildim bileli de ozan falan diilim yani. rehayım yaklaşık bi 13 senedir[signature][hline]-End of Transcription-
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Gel gör ki adamın doğum gününe daha 3 gün var. O sebepten henüz hepi börtdey şarkısı söylemek için erken[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sen ağladığında ben, senin gözyaşlarını sildim sen çığlıklar içindeyken ben, senin bütün korkularınla savaştım ve bunca yıl boyunca senin elinden tuttum fakat hâlâ sen, benim bütün benliğime sahipsin[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 05 February 2004 03:44 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Estel_Anorien, 05 February 2004 03:04 tarihinde demiş ki: benimki bugün diil zaten bneimki 8inde... ama ben kendimi bildim bileli de ozan falan diilim yani. rehayım yaklaşık bi 13 senedir eauhea naptın olm gören de 13 yaşında olduğunu falan sanacak. halbuki burdaki incelik 13 sene önce kendini bildin demi :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kutlu olsun estel :tebrikz: (3 gün sonra yazmicam şimdiden aradan çıkarayım hehe)[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under
Öne çıkan mesajlar