Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 önerisinde bulunabileceklerden öneri alayım plz :D Norton partitionmagic kullanıyodum, format vs. derken bulamadım on tekrar, indirdim vs. derken norton diye indirdiğim şey powerquest diye bişey çıktı vs. sonradan symantec powerquest diye bi firmayı satın almış onu öörendim neyse de... Tüm bunlarla uğraşırken çözüm bulamadım halen. eski sürümünü arıyorum programın, o da bulunmuyor. Bi program bilen varsa yardım plz. (link-paylaşım falan istemiyorum, isim istiyorum, kellesini getirin bana sdfasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Tam aradigin sey degil belki ama qtparted ve gparted diye oldukca populer disk editorler var. Linux icin yazilmis programlar fakat livecd ve liveusb ile acip istedigin sekilde windows icin partition ayarlayabiliyorsun. (ntfs dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 pm ini kontrol et plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 gparted bi kere ntfs partitionımı bozdu. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bu konuda acronis bayağı iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 onu da denedim o kadar da iyi değil :P norton'un ne alakaysa eski sürüm programı oldukça bombacan bişeydi. ama hiçbi şekilde bulamadım uyuz oldum, tekrar format attım eheh :) adı norton diye uyuz olmayın, bulabilirseniz gerçekten iyi program. ama son sürümünü tavsiye etmiyorum. saçma sapan bi hale sokmuşlar, eskisi gibi kullanışlı da değil. daha önce bahsettiğim gibi powerquest diye bi firmayı satın almışlar ve sanırım onların programını kendilerinin diye satıyorlar. çünkü eskisinde olan bi sürü özellik yok 8. sürümde. neyse böle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ooo söyleseydin başka sürüm de bulurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mr_Hand said: onu da denedim o kadar da iyi değil :P allah allah, garip geldi beğenmemen =) biraz önce yine işim düştü de, kullandım acronis'i.. kullanımı çok kolay ve kısa sürede işini hallediyor. hatta kullanım açısından daha iyisini bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 nortonun partition magic programının eskisini bulursan bi şekilde anlarsın onun eksiklerini :P ama norton yoksa en ii gördüğüm prog acronis tabii. (sonuç olarak 8764764 kere format attım bulamadım uyuz oldum vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar