oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şimdi bu arkadaşımızı kullanmaya başladığımızda, firefoxta daha önceden adres çubuğuna paticik yazdığımızda paticik.com a yönlenirken open dns arama sonucu çıkartıyor karşımıza. bunu engellemenin bi yolu yok mu acaba? eskisi gibi olmasını nasıl yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bildiğim kadarıyla yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yapamazsın yapılmıyor..opendnsten nefret etme sebebimdir bu..treewalk ya da 4.2.2.1 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 of ben de kılım buna ya, cok kotu hakkaten. www falan kullanmadan yazıyoduk ne guzel. ceza anlayısımız sagolsun mecbur etti bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bende neden olmuyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 paticik yaz göm ctrl enterı open mopen hertürlü girer sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ctrl ya basmaya üşeniyorum sdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oper said: ctrl ya basmaya üşeniyorum sdfdas Yer imi olarak ekle firefox dalgasına direk tıklıyosun giriyosun bende yazmaya üşendiğimden sürekli girdiğim siteleri yer imi ettiriyorum tıklıyorum giriyorum x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 offf deli edeceniz haaaa.. ya zaten var gerekli şeyler bookmark toolbar da. ama bazen oluyo ki "lan sitenin uzantısı commuydu comtr miydi org muydu" diye düşünüyosun, bu durumlarda direk orta kısmı yazınca çıkıyodu karşına site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 opendns ne işe yarıyosa zaten daha bi hayrını görmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hacılar aynı sorun bende. Hatta bu konuda bir mail atmıştım "böyle böyle ve bunu kaldırmak istiyorum. ayarlarınızda bulamadım" gibisinden birşeydi. Aldığım yanıt "bizim gelir kazancımız bu şekilde bulunmayan sayfalarda arama yapılmasıdır. bizi ayakta tutan budur. ama sorununuzu tam olarak açıklarsanız ilerde değişiklik yapabiliriz" tarzında birşeydi. Bende yanıtlamadım uğraşmadım. Nası olsa değiştirmeyecekleri belli. Aslında adamlar da haklı. 2 tane ip gözüküyor ama 2den fazla serverları vardır. Onların parasını ancak o şekilde bulunmayan sayfaları kendilerine yönlendirterek reklamlar ile çıkartabilirler. Tabi bu durum firefox kullanıcıları için çok kötü oluyor çünkü firefoxun bir özelliğini yiyor. Hemde çok kullanışlı bir özellik. Ama IE kullanıcıları için aslında gayet faydalı birşey. Ama eğer güzel bir liste yapıp opendns'e sorunumuzu güzelce anlatır ve nasıl bir değişiklik istediğimizi belirtirsek eminim bir sonuca ulaşabiliriz çünkü adamlar ilgili. İsterseniz şöyle yapalım, türkçe veya ingilizce burada bu sistemin yarattığı sorunu, ne şekilde olması gerektiğini, firefox üzerindeki etkilerini yazın, yazmak isteyenler. Sonra bunları bir araya getirip opendns teknik ekibine gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ie7 pro kullanıyorum benim de bir özelliğimi yiyor gayet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 valla adamlar bundan para kazanıyorsa boşa kürek çekmiş oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Tek gelir kaynağı bu zaten adamların. Başka para kazanacakları bi premium servisi filan da göremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar