veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: ilk postu ben atim dedim bu mudur yaani bu soruya bu cvp mı verilir yaaa :(
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bilmem, genelde 2si de deli gibi hareket eder. yeri gelince deli de çok akıllıymış gibi gözükebilir.
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zebilith said: garbıca açarsan bu cevap verilir. nereye açmalıydım
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 felsefe bölümüne aç orda iyi kafa yarıyolardır bu muhabbetlere
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zebilith said: felsefe bölümüne aç orda iyi kafa yarıyolardır bu muhabbetlere hem bende gelirim post kasarım
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: Zebilith said: felsefe bölümüne aç orda iyi kafa yarıyolardır bu muhabbetlere hem bende gelirim post kasarım konuyu nasıl taşııcam peki :S anercy işin gücün post kasmak loo :(
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eurovision a deli ile katıldık seneye dahi ile katılırıs boggg iğrencti :S
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Aklıma bi site acıp, veştitsanın tüm fotoları yazıp siteye sadece site sayacı koyup kontrol etmek geldi ama uğraşmıcam.
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: eurovision a deli ile katıldık seneye dahi ile katılırıs boggg iğrencti :S laaa>:D< pm'den haber wereydin topacıma sataşma diye keşke. bilsem rezil etmezdim esprini
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: Aklıma bi site acıp, veştitsanın tüm fotoları yazıp siteye sadece site sayacı koyup kontrol etmek geldi ama uğraşmıcam.Fotosunu koymuyosa çirkindir hit almaz
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mütevazi_aristokrat said: SKeLeToN said: Aklıma bi site acıp, veştitsanın tüm fotoları yazıp siteye sadece site sayacı koyup kontrol etmek geldi ama uğraşmıcam.Fotosunu koymuyosa çirkindir hit almaz gaza getirme taktikleri.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ciddi bişi olsa garbage olmazdı herhalde di mi :D canım sıkılıyor bugun ayar gunum.
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Fotosunu koymuyor ise; 1- Böyle dünyalar güzeli, süper bir hatundur. pm spam almamak için koymuyordur :) 2- Çok çirkindir, o yüzden koymuyor. Şimdi paticikteki hiçbir erkek kızlara sarkıntılık yapmaz ve her pati kızı da güzeldir.. di mi ? evet evet. o yüzden koy resmini veştitsa fdsfsd
Öne çıkan mesajlar