veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 merak ediyorum pleasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ilk postu ben atim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: ilk postu ben atim dedim bu mudur yaani bu soruya bu cvp mı verilir yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 garbıca açarsan bu cevap verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bilmem, genelde 2si de deli gibi hareket eder. yeri gelince deli de çok akıllıymış gibi gözükebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zebilith said: garbıca açarsan bu cevap verilir. nereye açmalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hmm.. bkz: Foucault - discourses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 felsefe bölümüne aç orda iyi kafa yarıyolardır bu muhabbetlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 donanım kısmına açabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zebilith said: felsefe bölümüne aç orda iyi kafa yarıyolardır bu muhabbetlere hem bende gelirim post kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: Zebilith said: felsefe bölümüne aç orda iyi kafa yarıyolardır bu muhabbetlere hem bende gelirim post kasarım konuyu nasıl taşııcam peki :S anercy işin gücün post kasmak loo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 müzik bölümüne aç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 deli daha cool bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eurovision a deli ile katıldık seneye dahi ile katılırıs boggg iğrencti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kötüydü gerçekten(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sırf bu espri açtın di mi bu topağı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bari resmini koy da affedelim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Aklıma bi site acıp, veştitsanın tüm fotoları yazıp siteye sadece site sayacı koyup kontrol etmek geldi ama uğraşmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: eurovision a deli ile katıldık seneye dahi ile katılırıs boggg iğrencti :S laaa>:D< pm'den haber wereydin topacıma sataşma diye keşke. bilsem rezil etmezdim esprini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: Aklıma bi site acıp, veştitsanın tüm fotoları yazıp siteye sadece site sayacı koyup kontrol etmek geldi ama uğraşmıcam.Fotosunu koymuyosa çirkindir hit almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mütevazi_aristokrat said: SKeLeToN said: Aklıma bi site acıp, veştitsanın tüm fotoları yazıp siteye sadece site sayacı koyup kontrol etmek geldi ama uğraşmıcam.Fotosunu koymuyosa çirkindir hit almaz gaza getirme taktikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ciddi bişi olsa garbage olmazdı herhalde di mi :D canım sıkılıyor bugun ayar gunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eurovision demişken kaçıncı oldu tr ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 7ymiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Fotosunu koymuyor ise; 1- Böyle dünyalar güzeli, süper bir hatundur. pm spam almamak için koymuyordur :) 2- Çok çirkindir, o yüzden koymuyor. Şimdi paticikteki hiçbir erkek kızlara sarkıntılık yapmaz ve her pati kızı da güzeldir.. di mi ? evet evet. o yüzden koy resmini veştitsa fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar