roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: Xo said: MarcOConner said: veştitsa said: sesu said: veştitsa said: sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? ilişkinin düzgünü bana göre ortada gerçekten sevgi olduğu zaman oluyo..sırf sevgilisi olsun diye 5 ay bi sene çıkan insanlar da var..çat diye ayrılıyolar sonra :D saçma sevmedigim bir insana bi sene katlanamam kusura bakmasın, sevgilim olsun diye cıkanlardan degilim B) valla benim 2 seneden fazla oldu artık ay hesabını kacırdım. cok guzel gidio ama bazen bos olmayı özlemiyo değilim. mesela gecen gun kemerde infernoya gittim bilen bilir turkiyenin en guzel clublarından biri gece boyu kendi halimde etrafa baktım içkimi içtim. e insanın sevgilisi yanında olmayınca bole bi acayp oluyo bu seferde yaw... çok şekil oldu bu. alıntı yapmış olmak için yazdım bunları bunun sonunun bana gittiğini biliyor muydunuz? o yüzden daha alıntılamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adsdsfs editt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mecburi edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kendinize gelin dövmiim hepinizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: kendinize gelin dövmiim hepinizi! yeni zincirin ilk halkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sayfayı aşagı yukarı oynatın bi bakalım çok eglenceli oluyo zik zak çiziyo (:D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: sayfayı aşagı yukarı oynatın bi bakalım çok eglenceli oluyo zik zak çiziyo (:D :D wuhuuu yaşasın alıntı yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fake ? ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 olorin84 said: fake ? ¿ ne fake i kardeşim o konu çoktan geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kafana saksı düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fake olduğuna karar verip geçiştirdik biz o konuyu. adasdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bana gidiyor derken BAN a gidiyor demek istedim yoksa bana değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: fake olduğuna karar verip geçiştirdik biz o konuyu. adasdasd :D bak mortis ne demiş kafanıza saksı düşecek demiş adam haklı o inandı fake olmadıgıma hadi sıra sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 roket adam said: bana gidiyor derken BAN a gidiyor demek istedim yoksa bana değil yani ban mı neden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: SKeLeToN said: fake olduğuna karar verip geçiştirdik biz o konuyu. adasdasd :D bak mortis ne demiş kafanıza saksı düşecek demiş adam haklı o inandı fake olmadıgıma hadi sıra sizde Bu konuda bana güveniomusun veş! Bunu başarabilir miyim sence !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: roket adam said: bana gidiyor derken BAN a gidiyor demek istedim yoksa bana değil yani ban mı neden :( işte bu yüzden asdfastasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: veştitsa said: SKeLeToN said: fake olduğuna karar verip geçiştirdik biz o konuyu. adasdasd :D bak mortis ne demiş kafanıza saksı düşecek demiş adam haklı o inandı fake olmadıgıma hadi sıra sizde Bu konuda bana güveniomusun veş! Bunu başarabilir miyim sence !? doğum günü olan bi insana güvenmio musunuz lan hepi börtdey tu yuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: veştitsa said: roket adam said: bana gidiyor derken BAN a gidiyor demek istedim yoksa bana değil yani ban mı neden :( işte bu yüzden asdfastasdsa hangi yüzden bee :( anlamadı ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: veştitsa said: SKeLeToN said: fake olduğuna karar verip geçiştirdik biz o konuyu. adasdasd :D bak mortis ne demiş kafanıza saksı düşecek demiş adam haklı o inandı fake olmadıgıma hadi sıra sizde Bu konuda bana güveniomusun veş! Bunu başarabilir miyim sence !? güveniyorum güveniyorum iyi ki dogdun skeleton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Doğum günümü partide kutlucaıma patide kutluorm zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 :) zorla da olsa dedirttik haci ßak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yok ya kin tutmuo o sevgi pötürcüğü, beyaz kelebek, mutluluk aurası saçan polyanna edasında ki bi kırmızı baslıklı kız adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: Yok ya kin tutmuo o sevgi pötürcüğü, beyaz kelebek, mutluluk aurası saçan polyanna edasında ki bi kırmızı baslıklı kız adeta. sen kimden bahsettin bööle birden yavrum kime cvp verdin bu postla, hangi soruyu yanıtladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar