sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? ilişkinin düzgünü bana göre ortada gerçekten sevgi olduğu zaman oluyo..sırf sevgilisi olsun diye 5 ay bi sene çıkan insanlar da var..çat diye ayrılıyolar sonra :D saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sevgilimi o ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sırf sevgili olsun diye çıkanla çıkmamak lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 en mantıklısı msnden yürütmek ilişkiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sesu said: veştitsa said: sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? ilişkinin düzgünü bana göre ortada gerçekten sevgi olduğu zaman oluyo..sırf sevgilisi olsun diye 5 ay bi sene çıkan insanlar da var..çat diye ayrılıyolar sonra :D saçma sevmedigim bir insana bi sene katlanamam kusura bakmasın, sevgilim olsun diye cıkanlardan degilim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 zor işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mortis sana bu önemli tespitin için teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ama karşındakinin ne açıdan baktığını bilmiyosun hiçbi zaman :) bana kalsa ben de sevmediğim adamla çıkamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 roket adam said: mortis sana bu önemli tespitin için teşekkür ediyoruz. ahaha ne demek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 erkekler sevmediği kızlarla çıkıoyolar ama. bilin bakalım niçin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sesu said: ama karşındakinin ne açıdan baktığını bilmiyosun hiçbi zaman :) bana kalsa ben de sevmediğim adamla çıkamam e bilsen herşey önceden tahmin edilse ne zevki ne heyecanı kalırdı. kimse ayrılmazdı herkes hayatı boyunca biriyle birlikte olurdu. Sonra aşk ın sevginin önemi kalmazdı. sıradan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: erkekler sevmediği kızlarla çıkıoyolar ama. bilin bakalım niçin? domates? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 right ooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: erkekler sevmediği kızlarla çıkıoyolar ama. bilin bakalım niçin? kız kaşardır belki tost yapmak istiyordur :D o yüsden mi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu da çok mantıklı. ne dehalar varmış lan aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: bu da çok mantıklı. ne dehalar varmış lan aramızda thanxxx B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: sesu said: veştitsa said: sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? ilişkinin düzgünü bana göre ortada gerçekten sevgi olduğu zaman oluyo..sırf sevgilisi olsun diye 5 ay bi sene çıkan insanlar da var..çat diye ayrılıyolar sonra :D saçma sevmedigim bir insana bi sene katlanamam kusura bakmasın, sevgilim olsun diye cıkanlardan degilim B) valla benim 2 seneden fazla oldu artık ay hesabını kacırdım. cok guzel gidio ama bazen bos olmayı özlemiyo değilim. mesela gecen gun kemerde infernoya gittim bilen bilir turkiyenin en guzel clublarından biri gece boyu kendi halimde etrafa baktım içkimi içtim. e insanın sevgilisi yanında olmayınca bole bi acayp oluyo bu seferde yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 quote? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 MarcOConner said: veştitsa said: sesu said: veştitsa said: sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? ilişkinin düzgünü bana göre ortada gerçekten sevgi olduğu zaman oluyo..sırf sevgilisi olsun diye 5 ay bi sene çıkan insanlar da var..çat diye ayrılıyolar sonra :D saçma sevmedigim bir insana bi sene katlanamam kusura bakmasın, sevgilim olsun diye cıkanlardan degilim B) valla benim 2 seneden fazla oldu artık ay hesabını kacırdım. cok guzel gidio ama bazen bos olmayı özlemiyo değilim. mesela gecen gun kemerde infernoya gittim bilen bilir turkiyenin en guzel clublarından biri gece boyu kendi halimde etrafa baktım içkimi içtim. e insanın sevgilisi yanında olmayınca bole bi acayp oluyo bu seferde yaw... çok şekil oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahuahuahau hakkatten şekil oldu haaa (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: (:D sen nie zıplıon akıllım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 çok zevkli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 vallahi illa hoşlandığın kızla sevgili olacağım aramda bağ , sevgi olacak diye kasan arkadaşlar var. olmuyor öyle malesef. sevgi olacağı varsa olur, çiftin karşılıklı kişisel özelliklerine dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 alıntı yapmış olmak için yazdım bunları mecburi edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar