veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nerdesin sevgilim gel gel gel gel yine sensiz bu aksam uyku girmez gözüme sayiklarim ismini askin büyür içimde nerdesin sevgilim gel gel gel gel gözlüyorum yolunu nerdesin sevgilim gel gel gel gel özlüyorum kokunu gökyüzünde kaybolmus sönmüs bir yildizim ben yüreginden kovulmus tenhayim issizim ben nerdesin segilim gel gel gel gel gözlüyorum yolunu nerdesin sevgilim gel gel gel gel özlüyorum kokunu gel gel gel gel gözlüyorum yolunu gel gel gel gel özlüyorum kokunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 gel gel gel gel gel gle glegl ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 asdsdfdgfdgf işe yaradı loo aradı benii (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 geliyorummmmmm o yeheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hangi ara yeni manita yaptın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: hangi ara yeni manita yaptın sen. kim ben mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: evet ben 1 aydır aynı kişile çıkıom tımam mııı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan bu şarkı değilmiydi ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şu ilgi manyaa takla atan koca popolu hatunun resmini atsanıza biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 firatram said: lan bu şarkı değilmiydi ?_ evet malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 roket adam said: şu ilgi manyaa takla atan koca popolu hatunun resmini atsanıza biriniz döverim lan seni :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 koca popolu muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: Mortis said: evet ben 1 aydır aynı kişile çıkıom tımam mııı B) oha 1 aymı? iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: veştitsa said: Mortis said: evet ben 1 aydır aynı kişile çıkıom tımam mııı B) oha 1 aymı? iyimiş evet 1 ay ps: seni seviyorum aşkımmmmmmm burayı okuyacagını biliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 1 ay aynı ınsanla sıkılmıyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 "düzgün ilişki istiyorum" kim çarpık ilişki ister ki ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fallout 3 çıksın lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: 1 ay aynı ınsanla sıkılmıyomusunuz? hahaha diyene BAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: Cuce said: 1 ay aynı ınsanla sıkılmıyomusunuz? hahaha diyene BAH! kısa süreli ilişkilere karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar