BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Pek duyarlı telekomünikasyon şirketimiz Türk Telekom'un bizlere(en azından benim için) haber vermeden değiştirdiği DNS numaralarını aşağıda veriyorum ki sizlerden de yine benim gibi - ???...şu sayfa nie açılmıyor? - !...ah buraya nooldu? - !...bu server'da çökmüş... diyenler varsa ayarlarını hemen yapsınlar. Primary: 212.156.2.70 Alternate: 212.156.4.1 Hade kolay gelsin[signature][hline][ img ]http://homepages.shu.ac.uk/~bharding/office.gif [ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 dns adreslerini değiştirmediler çalışma var serverda. 212.156.4.4 arızalı şuan 212.156.2.70 buda yedek dns.. Bi kaç gün sonra eski haline getirmeniz gerekbilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Eh..ii eskisini de öörenmiş oldum bu arada... saol Yalnız bu bilginin TTNET sayfasında belirtilmesi gerekmezmi yaa...[signature][hline][ img ]http://homepages.shu.ac.uk/~bharding/office.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yemişim ben DNS'i, dns ayarı yapmadan da bağlanıyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yine bağlanır ama yavaş bağlanabilirsin ve bazı sayfaları açamayabilirsin.. Bide bu sorun cable değil çoğunlukla dsl ve ttnet kullanıcılarını etkiledii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 işte tam oole oldu... otomatik DNS die ayarlıydı o yuzden belki tutturamadı kendisi. bi de bana şu aşşada imza niteliindeki gif resmini ne hata yapıp da cıkaramadıımı soleyebilirmisiniz.[signature][hline][ img ]http://homepages.shu.ac.uk/~bharding/office.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 imzalara resim konulmuyo.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hmm... :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Linux kullanıcıları için ; /etc/resolv.conf dosyasına ; nameserver nameserver <2.IP> nameserver <3.IP> şeklinde istedikleri kadar DNS sunucusu ekleyebilirler..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar