poset Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Spawmları aktıf etmek için full dunya spawmı tabıkı komutu neydi onu hatırlayamıyorum bana yardımcı olurmusunuz
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 spawnları koyduğunda kendileri aktif olur ama boş dünyayı bir anda spawn ile doldurmak mümkün değildir. eğer yenileme işlemlerini soruyorsan onlarda .respawn .restock tur[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 birde bir yanlışını düzeltiyim spawm değil spawn tabi alışmışsan spawm a devam et sorun yok anlayabiliriz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
poset Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 olum o spawn oldugunu biliyorum ayrıca ewde duzelttım ayrıca .spawn_world yazınca spawnlar geliyo tesekkurler genede ayrıca laretthian bende argas oynuyorum site ve item res ne zamn olcak kafyı yedim
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: poset, 10 February 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Olum o spawn oldugunu biliyorum ayrıca ewde duzelttım Öncelikle Olum Molum gibi Laflar Kullanmayalım.. .Spawn_world ve .Bombard Komutları O Scriptin.. Ama Bence Lagın Biraz Azalması Icin Kendin Koy Derim Spawnlarını.. Cunku O Scriptte Gereksiz Itemler ve Npclerde Var...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... [Bu mesaj RaVena tarafından 10 February 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar