Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Basligi Görünce Ne Alaka Be? Seklindeki İfadeye Kapilan Arkadaslardan İlk Olarak Özür Diliyor Ve Baska Bir Sorunum Oldugunu Söylemek İstiyorum... Simidi 2 Sorum Var 1- Voyage Century Oynamış Bırakmış Arkadaşlar Varmı Aramızda? Hatta Devam Eden Falan Varmi? Bırakan Arkadaşlar Buraya Bakın Lütfen Kas Kas İmanim Bayildi Ki Daha Yeni Yani Gelişmedi Bile..Accountunu Hayrına Vermeyi Düşünen Vatansever Ve İnsansever Humanist Falan Bi Arkadaş Cıkarmı Aramızdan? Lütfen ÖM Atınız :) Bırakmamış Devam Eden Arkadaşlar Buraya Lütfen Hangi Serverda Oynadiginizi Karakter İsmini Ayrica Guildide ÖM İle Yollarsaniz Çok Mesut Olurum :) 2-Evet Gelelim 2. Sorunuma Simdi Ben Archlord Yükledim Girdim Elf Olmak İstedim Ama Erkek Olamiyosun Banada Bu Garip Geldi Bende Ranger Oldum Human Simdi Öle Kasıyorum Falan Ama Alışmakta Ciddi Zorluk Cekiyorum Ya Neyse :) Oynayan Arkadaş Varmı Aramızda Ben Konuya Baktımda Server Ve Nick Bilgisi Verilmemiş ÖM İle Ulaşırsanız Veya Yazarsanız İşte Nasıl Olursa Çok Makbule Geçer Simdiden Çok Teşekkür Ettim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Yaw Hicmi Cvp Atan Yok :D Noldu Forum Öldümü :D İyiki bi Acc İstedik Herkez Sogudu Bi An :D Edit : OW YEAH DOUBLE POST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 acc vcc mcc yok X( Voyage Century 1 haftada all 71lvl yapanlar var yaw kas biraz turkshero mu ne adli bi guild olcakti bide http://www.vcturkiye.com/Forum.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 vc türkiye ölü forum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 VCO'da HeroTurks diye oluşum var orda bi tane. Gayetde zevkli işler yapıyolar. Ben oynadım baya bi bıraktım. Gemiler git gel ordan onu al oraya onu götür işkence. İkincisi gemi geliştirmek çok kasıyo. Bilmem kaç bin xp veren quest var onu 4-5 kere yapman gerekiyo gemini adam edebilmek için. 14 saat sürüyo 2 kere yaptım baktım adam olacak gibi değil gemi sildim oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ben oynuyordum 2 ay önce bıraktım vco'yu kemalistler adında bir guilddeydim de gama + cook serverında... Attım hesabın detaylarını öm'den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Archlord u oynayan bloodless vardı. ama o bile oyundan sıkılıp ultimaya dönmüş yani pek tavsiye edilmez. Rohan online a bak derim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ett rohani indirdim hazir bekliyorum ayrica evet archlord baya bir sıkıyor belli bir süre sonra hele elf olmak icin illaki kız olmak ve rp yapmayi aşırı seven biri olunca garip durumlar ortaya cıkıyor ayrıca PCmi sattım yeni almak icin siparis verdim gelicek inşallah 1 ay icerisinde sonunda 4 senedir yememek ve içmemek ve istedigim uber pcyi almayi başardim bekle MMORPGler ben geliyorum! yaşasın asosyal olcam kilo alcam popom kocaman olcak oturmaktan vooouuuuoov :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Netcafe said: vc türkiye ölü forum ya :( ben bu siteyi buldum baya ayrıntılı anlatmışler.. tavsiye ederim.. www.turksguild.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar