Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voyage Century + Archlord

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Basligi Görünce Ne Alaka Be? Seklindeki İfadeye Kapilan Arkadaslardan İlk Olarak Özür Diliyor Ve Baska Bir Sorunum Oldugunu Söylemek İstiyorum...
Simidi 2 Sorum Var
1- Voyage Century Oynamış Bırakmış Arkadaşlar Varmı Aramızda? Hatta Devam Eden Falan Varmi?

Bırakan Arkadaşlar Buraya Bakın Lütfen

Kas Kas İmanim Bayildi Ki Daha Yeni Yani Gelişmedi Bile..Accountunu Hayrına Vermeyi Düşünen Vatansever Ve İnsansever Humanist Falan Bi Arkadaş Cıkarmı Aramızdan? Lütfen ÖM Atınız :)

Bırakmamış Devam Eden Arkadaşlar Buraya Lütfen

Hangi Serverda Oynadiginizi Karakter İsmini Ayrica Guildide ÖM İle Yollarsaniz Çok Mesut Olurum :)

2-Evet Gelelim 2. Sorunuma Simdi Ben Archlord Yükledim Girdim Elf Olmak İstedim Ama Erkek Olamiyosun Banada Bu Garip Geldi Bende Ranger Oldum Human Simdi Öle Kasıyorum Falan Ama Alışmakta Ciddi Zorluk Cekiyorum Ya Neyse :) Oynayan Arkadaş Varmı Aramızda Ben Konuya Baktımda Server Ve Nick Bilgisi Verilmemiş ÖM İle Ulaşırsanız Veya Yazarsanız İşte Nasıl Olursa Çok Makbule Geçer

Simdiden Çok Teşekkür Ettim :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

VCO'da HeroTurks diye oluşum var orda bi tane. Gayetde zevkli işler yapıyolar. Ben oynadım baya bi bıraktım. Gemiler git gel ordan onu al oraya onu götür işkence. İkincisi gemi geliştirmek çok kasıyo. Bilmem kaç bin xp veren quest var onu 4-5 kere yapman gerekiyo gemini adam edebilmek için. 14 saat sürüyo 2 kere yaptım baktım adam olacak gibi değil gemi sildim oyunu :D
Sosyal ağlarda paylaş

ett rohani indirdim hazir bekliyorum ayrica evet archlord baya bir sıkıyor belli bir süre sonra hele elf olmak icin illaki kız olmak ve rp yapmayi aşırı seven biri olunca garip durumlar ortaya cıkıyor ayrıca PCmi sattım yeni almak icin siparis verdim gelicek inşallah 1 ay icerisinde sonunda 4 senedir yememek ve içmemek ve istedigim uber pcyi almayi başardim bekle MMORPGler ben geliyorum! yaşasın asosyal olcam kilo alcam popom kocaman olcak oturmaktan vooouuuuoov :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...