Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kardeşim varmış.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Cons said:
http://img406.imageshack.us/img406/2301/itsmyturntoblowthedramadu9.gif

of hahah gülmekten alıntıya zor bastım

hayırlı olsun kız kardeşin heh

basamamışsın bile o derece
Mesaj tarihi:
Bence bilmek annemin hakkı. Çünkü odun olan babam, çiçek gibi benim annem, kafa kadın. Söylemicem dedim ama bilmeli bir şekilde. Baskı yapıp babama söyletmeliyim diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Xhunarion said:
Baskı yapıp babama söyletmeliyim diye düşünüyorum.

En mantıklısı, babandan değil de senden öğrenirse kırılır/üzülür/sinirlenir haklı olarak
Mesaj tarihi:
insan anne ve babasının anne ve babası olmak dışında günahıyla sevabıyla insan olduğunu fark edince daha da büyümüş oluyor.
kolay gelsin xhun, içinden nasıl geliyorsa öyle yap.
Mesaj tarihi:
*fap fap fap fap fap*

Ya annem babamsız mutlu, babam başkasını bulmuş mutlu. Eşşeklik, hıyarlık yaptığı ama babam zaten hıyar. babamın sandığının aksine annemin de umrunda olmaz, kadın bastı kıçına tekmeyi uzun zaman önce zaten.

Karda olan benim, tatlı bir kız kardeşim var, hiçbirşeyden haberi yok.Arada 17 yaş olduğu için baya baya abilik yapabilirim de, erkek kardeşim 3 yaş küşük olduğu için pek yapamadım, çok ilgisizdim bir abi olarak. Daha iyi birşeyler yapabilirim diye umuyorum.

Tek üzüldüğüm henüz boşanmamışken düpedüz aldatmış olması. Penisini iki yıl daha tutsaymış daha iyi olurdu, ama kendi bilir. Annemi üzemez, o yüzden hiç umrumda değil.

fotolar pc'ye gelince upload ederim.

Ps: Babama olan ilgisizliğim hissizliğimden değil, sadece hiçbir zaman yanımda olmamıştı ben büyürken, yılda bir gelirdi, hediye verir giderdi. Emo potansiyelim de olmadığı için sadece anneme daha yakın oldum, babamın adı baba kaldı o kadar. Yeterimdim ben kendime.
Mesaj tarihi:
yuh.. hatta üvey anneden bi çocuk da kendisi yapsın süper olur..
Xhun şimdi sen babanın yanında mısın? annenin yanında mı? kız kardeşin nereye geliyor? temelli mi geliyor? anlamadım bunları ben..
  • Yeni Oluştur...