fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ayrılmadan 3 sene önceye tekabül ediyo edit: off feci dedikodu yapıyorum lan. ayrıymışlar ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cons said: of hahah gülmekten alıntıya zor bastım hayırlı olsun kız kardeşin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Babamı iki-üç ayda bir ya görüyorum ya görmüyorum. Careface, ne halt yediği zerre umrumda değil bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zheld said: üvey anne resmi koy lan tam yazıyordum bunu ya aeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben yanlısmı anlıyorum 1 sene once bosanmıslar ama ayrılalalı daha cok olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ardeth said: Cons said: http://img406.imageshack.us/img406/2301/itsmyturntoblowthedramadu9.gif of hahah gülmekten alıntıya zor bastım hayırlı olsun kız kardeşin heh basamamışsın bile o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bence bilmek annemin hakkı. Çünkü odun olan babam, çiçek gibi benim annem, kafa kadın. Söylemicem dedim ama bilmeli bir şekilde. Baskı yapıp babama söyletmeliyim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yok alıntıya basınca nedense öyle çıkıyor onu ben de anlamadım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xhunarion said: Baskı yapıp babama söyletmeliyim diye düşünüyorum. En mantıklısı, babandan değil de senden öğrenirse kırılır/üzülür/sinirlenir haklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Benim de ablam varmış 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kuzenim de varmış, masadan düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 burası benim evimmiş meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 allah bagıslasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 of çok kötü bi durum yahu. ama annene söyle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 söylemesin ne gerek var, ayrılmış olsalar bile üzülebilir belki annesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya böyle bir şey ne kadar gizli kalabilirki şimdi olmazsa 10 sene sonra öğrenecek ve ne kadar uzun süre gizli tutulursa eminim etkisi o kadar çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xhunarion said: Kuzenim de varmış, masadan düştü. dalga geçmeye başladın sanırsdam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sarcasm is the hideout of the weak. ..not! Kekekekeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya şokta ya da sağlam psikolojisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 insan anne ve babasının anne ve babası olmak dışında günahıyla sevabıyla insan olduğunu fark edince daha da büyümüş oluyor. kolay gelsin xhun, içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 geçmiş olsun mu desem, hayırlı olsun mu desem, ne desem karar veremedim.. hayırlısı olsun demek en güzeli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 *fap fap fap fap fap* Ya annem babamsız mutlu, babam başkasını bulmuş mutlu. Eşşeklik, hıyarlık yaptığı ama babam zaten hıyar. babamın sandığının aksine annemin de umrunda olmaz, kadın bastı kıçına tekmeyi uzun zaman önce zaten. Karda olan benim, tatlı bir kız kardeşim var, hiçbirşeyden haberi yok.Arada 17 yaş olduğu için baya baya abilik yapabilirim de, erkek kardeşim 3 yaş küşük olduğu için pek yapamadım, çok ilgisizdim bir abi olarak. Daha iyi birşeyler yapabilirim diye umuyorum. Tek üzüldüğüm henüz boşanmamışken düpedüz aldatmış olması. Penisini iki yıl daha tutsaymış daha iyi olurdu, ama kendi bilir. Annemi üzemez, o yüzden hiç umrumda değil. fotolar pc'ye gelince upload ederim. Ps: Babama olan ilgisizliğim hissizliğimden değil, sadece hiçbir zaman yanımda olmamıştı ben büyürken, yılda bir gelirdi, hediye verir giderdi. Emo potansiyelim de olmadığı için sadece anneme daha yakın oldum, babamın adı baba kaldı o kadar. Yeterimdim ben kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 üvey anneye yazıl. ben olsam öyle yapardım. benim ders verme anlayışım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yuh.. hatta üvey anneden bi çocuk da kendisi yapsın süper olur.. Xhun şimdi sen babanın yanında mısın? annenin yanında mı? kız kardeşin nereye geliyor? temelli mi geliyor? anlamadım bunları ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oper said: yuh.. hatta üvey anneden bi çocuk da kendisi yapsın süper olur.. of manyak olur +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar