ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Aylardir soylenen hatali page sistemini duzeltmek icin bir suru konu acildi hepsini arastirdim hepsininde dedigi genel olarak ayniydi bende yaptim ayarladım olmadı sonra bir suru site gezdim yahoo gibi bir suru siteden arama yaptim bildigim tum siteleri gezdim ama hic bir page sistemi bulamadim eger elinizde varsa suraya yazin sizinde sorunlariniz bitsin bizlerinde... iyi gorevler teşekkürler.[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hangi page sistemi ? Nebulamı ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 evet herkesin problemi olan page sistemi[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bak istersen özelden konusalim bir kac bilgim var söylerim sanada yardimci olmuş olurum diyer arkadaslarada özel mesaj atmani tavisiye ederim bagio gorurse cok kizabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar