Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1100 dolara nasıl bir pc alayım

goldenice

Öne çıkan mesajlar

çok yakın bir arkımın aşşağı yukarı bu kadar parası var sizce nasıl bir pc alsın işlemci olarak amd tercihi şöyle güzel güzel oyun oynayabileceği asus anakartlı bir pc istiyor son dönemde ekran kartlarında çok model çıkmış bu paraya nasıl bir şey tavsiye edersiniz kasa ne alsın birde 5+1 seskartı istiyor elinde 5+1 hoperlor var anakartla sorun çıkarmayacak bir tane söylerseniz sevinirim(bi ara öle bir şey vardı o yüzden dedim)
şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ASUS A7N8X/DELUXE
AMD ATHLON XP 3000+
2*512MB 400MHZ TWINMOS DUAL CHANNEL DDR RAM (DS)
120GB SEAGATE SERIAL ATA HARDDISK
17'' PHILIPS 107E MONITOR
128 MB TORNADO GEFORCE FX5600
CREATIVE Live 5.1 Digital
52X32X52 LG/ASUS CDR
52X LG CDROM
KASA
FLOPPY

hesapladım tam 1100$ ediyor ;)
çok güzel bir sistem, bununla uçmayacak birşey bilmiyorum heh :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Şapırt :rock:

[Bu mesaj thelegbra tarafından 10 February 2004 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sistem süper valla ama bide kdvsi var bunun dimi ?
birde fx kart iyi mi üstelik tornado pek iyi bir şirket değil diye biliyordum
ve son olarak bu parçaları alabileceğim ankarada en uygun/güvenli yer neresi?

[Bu mesaj goldenice tarafından 10 February 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amd 2500 barton xp(böle bişiy) :)
anakartları inceleyin 100$ civarında onboard 6 channellı ses kartı olanlar vardı.
bu ikisinin yanına 60$ civarı olan aopen kasa al 3 tane fanı bide bacası var :) tam güvenlik olayı.
gerisi pek önemli değil ama zandıımca çokda iyi bi makina toplasa amd ise 800$'ı geçmez.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...