Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hayatta babana bile güvenme diye bir söz varken,dünyanın başka bir ucundaki insana hele ki konu aşk ve seks ise güvenmeye başlamanın yolu en aşşa 5 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aslında söylediğin çok mantıklı geldi şu an :D ama güvenenler oluyo ya..ya da güveni kesinlikle sarsmicak insan çıkıyo karşına. Zaten güvenmek zorunda kalıyorsun bir süre sonra aşık olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 güvenmek zorunda kalmanın tek nedeni çaresizlik. Eğer o veya sen gidiyorsan ve gerçekten sevdiğini düşünüyorsan bir deniyelim dersin fakat iş uzağa gittikten ve bir süre zaman geçtikten sonra değişir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evet doğrudur. geldim, gördüm, gittim; hamdım, piştim, yandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben sevgilime güvenmiyorum, ya da o bana güvenmiyor demiyor ki... özledim diyor sadece, bu da gayet doğal ve zor olsa da güzel bir şey. Seven insan tabii ki özler sevdiğini. Niye ayrılıp ya da ayrılmadan başka bir manita yapsın ki? Öyle bir şeyin lafını bile etmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Evet ya naptiniz :D ayrilik fln yok yahu ben sadece ozluyorum cok ozluyorum bi rahatliim icimde kalmasin diye yazdim burda konusucak adam yok cok. Cok diil hic yok, ondan. Hep kizlar yazmis yalni ayril diye, erkekler gene vicdanli sadece manitaw yap diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Kızlardan sadece veştitsa yazmış öyle bir şey. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 akışına bırak hocam ozlemekte ozlenilmekte guzel seylerdir sevdiginin kıymetini anlarsın zorlama kendini aklına cok getirmemeye calıs ne bilim zor isler bunlar uzun sure kalcam diosun gercekten zor ama sunu da bil bu surec icerisinde ayrılmazsan gercekten dogru kızı bulmussundur demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 @Diadan Acaba zaman geçince onu unutmaktan korkuyor olabilir misin?Bu öfke bu keder ordan da geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dogru bisilerden korkmak ve bu korkunun sebebini bilememek kotu bisidir.umarım korkmuosundur ve kendine bu konuda sonuna kadar guveniosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yok baba o kadar derin entrikalar yok. seviyorum iste. seviyorum uleeeaaayyn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yok yok sen kesin korkuosundur asdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 katılıorm bence de var bir korku söylemek istemiyor :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yoksa bole haykırmazdı di mi icine bir kurt dusmus mudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dusmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yalan aha simdi dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben olsam aldatmam sevgilimi de, işin şöyle bi tarafı da var. kız neler yapıyo acaba orda. hadi onu geçtim, tam döneceğin zaman ya da döndüğünde ayrılırsanız, lan keşke demeyecekmisin amerikadaki fırsatların için. kız için hiç bir fırsattan vazgeçmeyin. kızlar gelip geçer, hayatınız baki kalır. zaten gelip geçmeyecek bir kızsa döndüğünde de değişen bişey olmaz ilişkinizde falan. askere gitmişsin gibi düşün eğer ille de bişey yapmak istemiyorum diyosan. sabır sabır ya sabır şeklinde devam et hayatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 onemli olan senden bisilerden vazgecmeni istemeyen bir kızla beraber olmak deilmidir zaten(adam akıllı hayatını etkileyecek karar ve davranıslardan bahsediorm onunla bununla yatıp kalkmaktan deel:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar