Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir offff cekmek istiyorum.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında söylediğin çok mantıklı geldi şu an :D ama güvenenler oluyo ya..ya da güveni kesinlikle sarsmicak insan çıkıyo karşına. Zaten güvenmek zorunda kalıyorsun bir süre sonra aşık olduğun için.
Mesaj tarihi:
güvenmek zorunda kalmanın tek nedeni çaresizlik.
Eğer o veya sen gidiyorsan ve gerçekten sevdiğini düşünüyorsan bir deniyelim dersin fakat iş uzağa gittikten ve bir süre zaman geçtikten sonra değişir :D
Mesaj tarihi:
Ben sevgilime güvenmiyorum, ya da o bana güvenmiyor demiyor ki... özledim diyor sadece, bu da gayet doğal ve zor olsa da güzel bir şey. Seven insan tabii ki özler sevdiğini. Niye ayrılıp ya da ayrılmadan başka bir manita yapsın ki? Öyle bir şeyin lafını bile etmiyor zaten.
Mesaj tarihi:
Evet ya naptiniz :D ayrilik fln yok yahu ben sadece ozluyorum cok ozluyorum bi rahatliim icimde kalmasin diye yazdim burda konusucak adam yok cok. Cok diil hic yok, ondan. Hep kizlar yazmis yalni ayril diye, erkekler gene vicdanli sadece manitaw yap diyolar :D
Mesaj tarihi:
akışına bırak hocam ozlemekte ozlenilmekte guzel seylerdir sevdiginin kıymetini anlarsın zorlama kendini aklına cok getirmemeye calıs ne bilim zor isler bunlar uzun sure kalcam diosun gercekten zor ama sunu da bil bu surec icerisinde ayrılmazsan gercekten dogru kızı bulmussundur demektir
Mesaj tarihi:
ben olsam aldatmam sevgilimi de, işin şöyle bi tarafı da var. kız neler yapıyo acaba orda. hadi onu geçtim, tam döneceğin zaman ya da döndüğünde ayrılırsanız, lan keşke demeyecekmisin amerikadaki fırsatların için.

kız için hiç bir fırsattan vazgeçmeyin. kızlar gelip geçer, hayatınız baki kalır. zaten gelip geçmeyecek bir kızsa döndüğünde de değişen bişey olmaz ilişkinizde falan. askere gitmişsin gibi düşün eğer ille de bişey yapmak istemiyorum diyosan. sabır sabır ya sabır şeklinde devam et hayatına.
Mesaj tarihi:
onemli olan senden bisilerden vazgecmeni istemeyen bir kızla beraber olmak deilmidir zaten(adam akıllı hayatını etkileyecek karar ve davranıslardan bahsediorm onunla bununla yatıp kalkmaktan deel:))
  • Yeni Oluştur...