Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 renkler iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 güzelmiş.özellikle ilki. saçlar da güzel olmus. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 teşekkür ederim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan ilki Ezel'e benzemiyo mu sanki? he, benziyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ezel'den yaşlı gösteriyo biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 güzel de böyle sanki moda dergisindekiler gibi bi çizimi var. ben moda dergilerini nerden biliyorum o bi muamma tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ezel'in gelecegini gordum ben onda zaten, buyuyunce oyle olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 buda tamamen doğaçlama saçmalama öyle garip bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yok yahuv ezele benzemiyo bence ..onuda çizmeye çalışırım bi ara (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Çok güzeller,figürün gayet iyiymiş tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bi gariplik var sanki figürlerin anatomisinde ama.. renklendirme enteresan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 O gariplik şeyden kaynaklanıyor,tam olarak gerçeğe değil de kendi istediği tarza göre uyarlamış anatomiyi biraz. Oranlar iyi dikkat edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Çizgin çok hoş duruşlar fln... Eleştri: daha çok çalış anatomiye dikkat. Çizim öle Force gibi bişey ne kadar çalışırsan okadar gelişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o dediğinde haklısın Angalacan.fakat bazen uzun süre çizmediğimde daha sonradan elime kalemi aldığımda daha gelişmiş olduğumu farkediyorum bunun nedenide gözlemin devam etmesi sanırım. elim biraz durmuş olabiliyo.Ama gözlem sürekli devam ettiği için daha doğru çizmiş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 anatomy'e calış ama anatomy'e takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Lyvanna_Dolores said: o dediğinde haklısın Angalacan.fakat bazen uzun süre çizmediğimde daha sonradan elime kalemi aldığımda daha gelişmiş olduğumu farkediyorum bunun nedenide gözlemin devam etmesi sanırım. elim biraz durmuş olabiliyo.Ama gözlem sürekli devam ettiği için daha doğru çizmiş oluyorum. Şimdi gözlem herşeyin başında geliyor zaten ... neydi o ünlü heykeltraşın hikayesi aklıma gelmedide ismi şimdi adam kolu kırıkmış yıllarca gitmiş bi heykeli incelemiş incelemiş incelemiişşş ..hergün bewlirli saatlerde gidiyomuş heykelleri inceliyormuş kolları sargı içindeyken kral sormuş . -Böyle boş boş bakıyosun eminmisin yapabilceğine -ünlü zanatkarımızda pispis sırıtmış.. Neyse sonuçta gözlem sonucuunda belki 5 6 ayda biticek heykeli birkaç günde bitirmiş... çünkü hergün kafasında planlıyomuş ve inceliyormuş . Şimdi ben bunu niye anlattım 2 tip objeyi inceleyiş vardır . 1. bakarsın görmezsin 2. bakarsın görürsün... eğer sen uzun süre bir ara vermişsen ve gözlem sonucu bu derece çiziyosan ne mutlu sana ^_^ çünkü gözlem yapmak kafanda planlamak çok zor bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eline sağlık çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 çok hoş resimler özellikle o kedi kız hoşuma gitti.eğer doğaçlamaysa dediğin gibi hayal gücün baya sağlammış.tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ilk ikisi çok güzel. eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 teşekkür ederim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu resimlerden kedileri seven minyon tipli bir kız olduğun varsayımına varmak üzereyim yanılmıyor olmam ümidiyle güzel olmuş çalışmalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Longshanks said: bu resimlerden kedileri seven minyon tipli bir kız olduğun varsayımına varmak üzereyim yanılmıyor olmam ümidiyle güzel olmuş çalışmalar :D iki dediğinde tutmuyo :D kedilere tahamülüm 5 dk. + petit danone çocuğuyum diyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hatun ortaokula başladıgında çiziodu.sonra ortaokul bitti.yine çiziodu.ulen heyvan gibi büyümüş hala çizio=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar