Evolution Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: theKingpin, 18 January 2004 12:32 tarihinde demiş ki: said: Evolution, 17 January 2004 22:44 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 17 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bence bizim halkımız genel olarak salak yani en azından bayhan'a oy veren %20lik kesim salak. ..ktan bir yarışma için Türk halkını salak olarak nitelemek bu kadar kolay demek? bir çok örneği var bunun bir popstar a dayalı söyleceğini zannetmiyorum.. Ben de türk halkı çok zekidir diyorum. Sen ve bu tezi savunan diğer kişiler kendini salak olarak görmeye devam edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Kimse için veya bir kitle için bir yorum yapmıyorum ama böyle bir programın amacı Türkiyeye sanatçı kazandırmak değilmi? Peki nasıl oluyorda sadece reytinglerin önemsendiği ve bu uğurda insanların aşağılandığı duygularının incitildiği, kişilerin nekadar yetenekli değilde nekadar sansasyonel insanlar olduğuna bakılarak ''sanatçı'' seçtiklerini düşündükleri bir yarışma hala izleniyor? Bence bu yarışma amacından çok saptırılmış...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 İyrenç.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 evet kesinlikle sansasyon yaratan oyları kapıyor. perform skilline göre bakılmıor. bunun en basit örnegi elenanın elenmesi.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Haftaya Bayhan elenecek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bilemem Bayhanın eleneceğini ama firdevsde gidebilir Bayhan şöle iyi bir şarkı sölese yin ortalığı yıkar ama oynama şıkıdım gibi bişey yaparsa elenir bencede[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ulen benim bu firdevsi bi yerden gözüm ısırıyordu simdi aklıma geldi bizim arkadasin düğün salonlarında sarki sölüyodu zilli :-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zerrin Bi Gülüyor arkasından tüm Türkiye Gülüyor :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zerrin Özer o yarışma için bi fyaskodur öyle bir jüri olur mu ona göre herkes iyi hatta bayhan bile bence biraz daha gerçekçi olmalı.i[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Yarismacilarla ilgili bi yorumum yokta Bence yarisma bastan sacma ; Sezeryanla popstar yapilmaya calisiliyo.. nekadar sacma ya Yarismaya girmeden popstar olanlarin yerinimi alicak burdan cikan kisi yani we bu yarismayi kazanan Tarkanmis zartmis zurtmus dururken Türkiyenin popstari damgasinimi alicak yane ? Anca o yarismanin stari olurlar. Zaten bu bitince yenisi yapiliyo ee? eski popstara nolcak ? cok sacma cok ama program güzel hazirlanmis vs vs ona lafim yok.[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Saçma ötesi.. İğrenç.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya hic izlemiyorum ama kizin elenmesi lazim cunku seyircilerin hepsi ya kiz ya arabeskci[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 popstarı finalde 7-8 kişi kalmışken izlemeye başladım o zaman da herkes iyiydi belki o yüzden hoşuma gidiyor... bayhan hoş güzel,yani değişik kendini dinlettiriyor.o kadar az bölüm izlememe rağmen her bölüm konuşması durması düzeliyor.artık gülüümsüyor bayağı. barış'ın sesi çok güzeldi bence ama son haftalar saçmaladı.bir de çıkıp ben söylemicektim sıramı savmak için çıktım dedi artistlik yaptı falan üzülmedim ona o yüzden ama sesi en güzel olan oydu firdevs de hoş güzel sesi var ama çok bilindik yani o biri vardı bir kadın kısa sarı saçlı onun sesi çok daha iyiydi. abidin iyidir onu tutuyorum ben ama bence hepsi hoş yarışma eğlenceli yani niye bu kadar sevmeyen var anlamıyorum.yani yarışmacıları birbirleri ile evlendirmek gibi sdalak işler yapmıyorlar ohh şarkı türkü derken zaman geçiyor :)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 eğlendin?[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 toomuch[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 belli[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yazik[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Nukem_Verite, 17 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bence bizim halkımız genel olarak salak yani en azından bayhan'a oy veren %20lik kesim salak. Şekil 1a said: Erutan, 19 January 2004 18:49 tarihinde demiş ki: BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE BAYHAN RULLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Evolution, 18 January 2004 21:28 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 18 January 2004 12:32 tarihinde demiş ki: said: Evolution, 17 January 2004 22:44 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 17 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bence bizim halkımız genel olarak salak yani en azından bayhan'a oy veren %20lik kesim salak. ..ktan bir yarışma için Türk halkını salak olarak nitelemek bu kadar kolay demek? bir çok örneği var bunun bir popstar a dayalı söyleceğini zannetmiyorum.. Ben de türk halkı çok zekidir diyorum. Sen ve bu tezi savunan diğer kişiler kendini salak olarak görmeye devam edebilir. Türk halkının tamamı salaktır dememişki zeki arkadaşım.. quote ettiğin mesajı tekrar oku bi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 salak diil bence egitimsiz[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zevkler ve renkler tartışılmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bu popstar yüzünden kadıköy nautilus da sinemaya gidemedik saatlerce zaman kaybettik sinir olduk.... kahrolsun popstar[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Absolut, 20 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: Zevkler ve renkler tartışılmaz. biz nedenlerini tartisiyoruz[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bu hafta firdevs yada abidin gidecek.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar