Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 merhaba ben değişik başlığım beni yanlış anlaşılmasın diye editlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yarimi ellere gelin de ettiler mi kötüydü kabul aSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Fake account yerine gerçeğiyle mi yazdın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 SeaGle said: yarimi ellere gelin de ettiler mi kötüydü kabul aSD nasıl bi zihniyetle okuduysam "yarım elflere gelin dediler mi" diye okudum, nesi kötü ya diye bakıyorum mal mal hahahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Allah şifa versin, kaç derece miyop :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ShadowFury said: SeaGle said: yarimi ellere gelin de ettiler mi kötüydü kabul aSD nasıl bi zihniyetle okuduysam "yarım elflere gelin dediler mi" diye okudum, nesi kötü ya diye bakıyorum mal mal hahahah=) abi sen yat iyi bi dinlen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bu konu cok onemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ShadowFury said: SeaGle said: yarimi ellere gelin de ettiler mi kötüydü kabul aSD nasıl bi zihniyetle okuduysam "yarım elflere gelin dediler mi" diye okudum, nesi kötü ya diye bakıyorum mal mal hahahah=) ahahah ben de bi yerlerde bi elf gördüm okurken ama sonra düzeldi görüntü selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar