Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA: Sacramento Kings vs. San Antonio Spurs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zor mac sacremento da webber yok ama yine de kafa kafaya gider maç

tabe hedo nunda iyi performans sergilemesini istiyorum. Duncan ında unutmamak gerek. o yüzden favorim spurs
Mesaj tarihi:
ohh . valla moralim cok bozuk bugun gece bi eglence ariyodum kendime gerci sabah ama olsun . goz kapaklarini bantlicaz gene :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
hedo'nun bu maçtaki istatistiklerini bilen bi kul yazabilir mi şuraa ?!!

biraz önce tekrarını izledim maçın nitekim sabah 5.30 a kurdum alarmı ama 3'te yattığım için höeah bu ne ya niye çalıyo modunda kapatmış olsam gerek saati eaueuaha

bu arada evet hedo iyi güzel oynadı hede hödö de serbest atış kullanırken bi istatistik dikkatimi çekti
%66.8
altta da "Worst in NBA" yazıyodu
eaueauh dağıldım direk
belki spurs'ten bahsediyo olabilir worst derken çünkü en kötüsü bizim eleman değildir heralde ;) olabilir mi ???[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..

[Bu mesaj jankis tarafından 07 February 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet bi de hedo ilk çeyreğin başlarında yere fena düştükten sora kalkabilmesiyle seyirci baya alkışladı
orda da içim cız etti[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
nesteroviç yerine vasatın üstünde bi uzun gelse ve bruce bowen'ı sadece çok iyi skorerlere karşı oynatsa diğer zamanlarda ginobili oynasa.
süper takım olur spurs[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
abartma Lebron sg dır aynı mıcheal jordan gibi...ama bende pg oynamasını ıstemıyorum!!!belkı peja babayı aldı ama yınede peja pejadır bı sonrakı macta gorusuruz.
Mesaj tarihi:
bı kere spusr mehmetı alırsa duncan ın yanında ne kadar sure alabılır????hadı dıyelım sure aldı duncanıda bıze vermezler herhalde...!!!__
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 10 February 2004 12:21 tarihinde demiş ki:
(Gerçi Rasho zayıf takımlara karşı etkili oynuo bayağı ama ağır maçlarda hiç yok adam)

vaaaay kaan kural'ı iyi dinliyoruz :P[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...