Dracon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 MErhaba arkadaşlar bu dosyayı nerden bulabilirim run uoda bulamadım bir link verebilecek varmı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Script Test Compiler uzun zamandır RunUO downloadlarında yok zaten. hatta çok eski versiyonlara dayanıyordu, kaldırmışlardı sanırım. şimdi bulsan da istediğin etkiyi alamazsın muhtemelen.. benim tavsiyem bir yerde Visual Studio.NET'i bulman. böylece intellisense dediğimiz otomatik tamamlama maruzatına kavuşursun. hem de kod yazacak olursan bir derleyicin olur.. şimdiden afiyet olsun ;P[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 SharpDeveloper var free..Onu da indirisen olabilir, kullanmadım ama arayüzünü nette gördügüm kadarıyla iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yardımlarınız için teşekkurler...Bu arada Runuo Guide topici nereye gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar