Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wiide favori oyunlarınız

ppoyr

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
RPG diye geçmesini falan garip bulduk mesela :D

Ayrıca seçim hakkı tanımaması dışında çok bariz J-RPG yani.

jrpg dedigin pokemondur final fantasydir zeldayla bi bağı yok. her inventoryli japon oyunu jrpg demek degil.
zeldanın benim icin olayı sunumuydu, wiimote u hem cok iyi kullanıyor hem de kendine has bir tarzı ve oykusu var. abik gubik bi tarzı olmasına imkan yok dunya piyasasında wiinin lokomotif oyunlarından biriydi cunku. sıktıysa bilemem tabii ama oynamamıs arkadasları seyapmayın bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
SUPER SMASH BROTHERS BRAWL!

evinzide wii var ve oynamiyorsaniz cok sey kaciriyorsunuz
MUAHAAHAHAHA

piskoapt bisi bu
oyuna solid snake ekliyenelre saygilarimi ve sevgilerimi yolluyorum

Ya bende var bu oyun da, sonucta bildigin mario tarzi duel olarak oynanan bisey, ne wii remote u diger oyunlardaki gibi kullanabiliyorsun, ne de zevk alabiliyorsun :) Fiziksel olarak ugrastigin bisey yok bir kere - ki bence Wii nin tek artisi..

Ayrica resimlere baktigimda, acep bu oyun bende yokmu falan dedim, baya bir farkli gozukuyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:
Viktor said:
SUPER SMASH BROTHERS BRAWL!

evinzide wii var ve oynamiyorsaniz cok sey kaciriyorsunuz
MUAHAAHAHAHA

piskoapt bisi bu
oyuna solid snake ekliyenelre saygilarimi ve sevgilerimi yolluyorum

Ya bende var bu oyun da, sonucta bildigin mario tarzi duel olarak oynanan bisey, ne wii remote u diger oyunlardaki gibi kullanabiliyorsun, ne de zevk alabiliyorsun :) Fiziksel olarak ugrastigin bisey yok bir kere - ki bence Wii nin tek artisi..

Ayrica resimlere baktigimda, acep bu oyun bende yokmu falan dedim, baya bir farkli gozukuyor ?

Smash inanılmaz zevkli bir oyun ama ben bu oyunu wii remotela değil gamecube controllerla oynuyorum.Beşiktaşdan 15 ytl ye aldım:D.
Sosyal ağlarda paylaş

sharky, son bir kaç ay içinde burdan öğrendiğim bir şey varsa: Konsol bölümünde her yazılandan şüphelenceksin. Burda okuduğum yorumlarla benim zevkimin uyuşmaması yüzünden baya bir para kaybettim. :(

Bazen 10 kişi üstüste istikrarlı olarak "xx süper oyun kesin oynayın" diyor. Heycanlanıp almak istiyorsun. Üstüne gidip Gamespot ve benzeri sitelerden yorumları okuyorsun 9.x/10 almışlar, editörün seçimi bilmemne seçilmişler. Oyunu alıyosun. 1 saat sonra bakıyosun oyun hiç bir şekilde zevkine hitap etmiyor. Neye inancağımı şaşırdım valla. Sanırım PC oyuncularıyla konsol oyuncularının zevkleri çok farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun konusunda kendi zevklerin dogrultusunda hareket ettiğin de incelemeler ve yorumlar önem kazanıyor. tüm dünya nufusu bi araya gelse ortak bi aciklama yapsa (lol) bilmemne mario dünyanın en güzel oyunu diye gidip te para vermem. öte yandan güvendiğim herhangi bi birey metal gear serisinin yeni oyunu gayet güzel derse inceleme falan beklemem preorder i veririm. zira körü körüne oyun almak hakikaten can yakabiliyor. (ps3 e orjinal almak durumundayim bende)

ps2 öncesi bende sadece pc de oynuyordum oyunları. pc oyunlarıyla konsol oyunları arasında cok büyük bi fark yok. neleri sececeğini iyi bilmek gerekiyor :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın Enginar. Ama işte tecrübe olmayınca yorum ve inceleme yapmaktan başka pek de çare kalmıyor ne yazik ki.

Zelda'yı ebay'den aldığım gibi ebay'e geri koydum. Şimdi Mario Kart almak konusunda da kararsız kaldım. Wii Play'de inek yarışı vardı. Çok saçma olsa bile remote ile yarışmak zevkli gelmişti. O yüzden son olarak Mario Kart da denicem sanırım Wii'yi satmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni durumdan ben de muzdaripim. Bu Mario Smash bilmemne zaten Wii ile beraber geldi, oynadim sok oldum 15. saniyede. Gittim arastirdim herhalde ben baska oyun biliyorum v.s. diye, yok yani hakkaten o oyun.

Hayir sunu anlamiyorum Wii aliyorsan, PS2 tarzi sadece konsolle civ civ oynanacak bir oyunu neden alirsin ? Donanimsal olaylardan yararlan, Wii Remote 'u guzel kullan..

Wii icin Guitar Hero guzel, Samba var o guzel, Wii Music guzel galiba..

Paso tenis oynuyorum ben valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...