slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hadi bakalım uykuyu gereksiz zaman kaybı olarak gören kaç kişi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben ben ben ben ben ben gene ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uykuyu gereksiz görmekle alakası yokta, burlardayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 fistan giymiş etekleri alaylıııı alaylıı amman ammaaan böölemiydi yafss attım biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 :P tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cümleten ii deceler uyumaaa didiom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uyku gereksiz değil dolayısıyla uyumaya gidiyorum ama uyku gereksinimi olmasa hayat daha güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bende uykuyu gereksiz olarak görmüyorum ama uyuyamıyorum.Yalan uyumuyorum hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de yukardakilerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uyku beni zehirliyo gibi geliyo yaww:( velasıl bende burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Guya 12 de yaticaktim ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 baya bi sekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uzhauhza sözde sabah 8 de direksyon sınavım var uykulu uykulu araba kullancam katliam yapmam umarım :P 3-5 kişiyle yırtarsam kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben geldiiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 slayer77 said: uzhauhza sözde sabah 8 de direksyon sınavım var uykulu uykulu araba kullancam katliam yapmam umarım :P 3-5 kişiyle yırtarsam kar ıı ııh.. bişi olmuyor. Ben direksiyon sınavına alkollü ve uykusuz gitmiştim. alacağım 2.ehliyet olduğu için, çok eğlendi arkadakiler. Neden mi ? önüme kıran, beni geçmeye çalışan vs.. diğer tüm direksiyon sınavına giren çocuklara küfürler ve ağır müzik ile eşlik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sesu said: ben geldiiim :D hoşgeldin. bide ben o sınavı geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet farkettim hiç kimse yok mu ya hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 normal dirkesyon derslerin hiç birine normal kafaya giremedim desem?saat gece 9 da sınava alıyor ki o saatlerde bana gelmeye başlıyolar alkolcüler saat 8.30 civar 6.7. 70 limi içimi kale alırsam hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 albüme milyonlarca foto koyarak hepsini soğutup yatırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sesu said: evet farkettim hiç kimse yok mu ya hayret var var için rahat olsun bu saatden sonra yatmam zati ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 askjdhasd farkettim..neyse benim kafa havalarda ben uyiyim artık bari hadi ii geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: baya bi sekmiş. hala sekio =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hehe. seker :D aga boşver sen bu kafayla da sürersin. Nasıl direksiyonun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: hehe. seker :D aga boşver sen bu kafayla da sürersin. Nasıl direksiyonun ? iyidir dün kovdu hoca en son neyine geliyorsun derse bana mı öğretincen utanmasan sktr git milletin hakkını yeme bari gibisinde laflar söyledi kovdu hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar