Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi kültür dersi vericeksek... ortak birşeyler yapalım diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Şöyle bişi yapalım o vakit.. Şimdi Liste'de izleyen de var, İzlemeyen de.. Lahmacun vs. Ne seçilcekse bi seçelim, evde mi dışarda mı olayına bir karar verelim, KV olayını sonra tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Her türlü ortaklığa varım ben. KV izleyelim batak atalım mı diyorsunuz? Varım Wii'de eline veririm mi diyosunuz? Alırım Barkodda Bira çakalım mı diyosunuz? Çakarım Lahmacun yiyip kokalım mı diyosunuz? Osururum. bana uyar herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yaparız abi birşeyler 1-2 gune kararlaştıralım. sonuçta semihin evde olursak 1.5 saatlik dizi için olay çıkacağını sanmıyorum. larak nerde bu arada, 2-3 gundur yok. arıyam bi yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aga ne olur kültür dersi verin bana. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 :?:D:P:S:X:o;)B)X((:P)(td)(tu):)-D>:D<(:D8-):)o::oB)-:(:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya izmirde de olsa ya bu aktivite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 KV sevmeyen arkadaşlar da 3-4 kişi olursa onlarla farklı bi aktivite yapılır o zaman, diğerleri de KV izler artık. ama 30 u olmasın lan, iş görüşmem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Aga perşembe 29'u sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben yine gelemiom ıspartadayım hala. ankaraya gelince ozel bulusma isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Gel gel sen gelince çok eğlenceli geçiyor. Cebinden felan bişiler düşüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eee arkadasım biz oyle elenaya elizabete kalmıyoz naapalm artık :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 elena da elizabeth de çok güzeller bi kere. asla başları ağrımaz, adamı yarı yolda bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 e tabi o da dogru ne diyelm harbiden gelince bi toplasalm yaw ben buna gelemiom persembe mukavemet sınavım var... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yaparız tabi, aspavaya felan gider dürüm yeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 olurr valla :D bulusma yapalm da yerini ayarlarız gerisi onemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yaparız sercanım . senide alırız lahmacuncular birliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yav haftasonu olsa olmuyor mu bu zımbırtı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Patlamış Mısır Günü yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 abı perşembe iyidir bence. ayarlayıver perşembe gel. abi napcaz bu arada kararlaştıralım tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 gitcez lahmacunu yicez olay bu, lahmacun yedikten sonra da kim ne yapmak istiyor karşılıklı konuşarak karar veririz. KV geyiğini burada döndürmenin lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yav çarşamba otobüse binecem. sabah ankaradayım. o gün olmaz. arkadaşa ayıp olur. onçün dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hmm.. Bilmiyorum valla ya, millet başka bir gün olsa nasıl olur diyor oper ? siz ne düşünüyorsunuz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 29 ve 30 dışında varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 4 hazirandan sonra yapin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar