ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sostizm said: ginaly said: SbNN said: Fatih Üreği yakinen tanıyorum . Bu topic beni üzdü. bu post da beni üzdü Üzmesin, kimse kendi yakını hakkında bilip bilmeden konuşulmasından hoşlanmaz. Herkesin bilse de bilmese de konuşmaya da hakkı vardır. Bu da yakınlarını sadece üzebilir. Yapacakbişey yok. bu efsane olur yalnız, ciddiye almış adam ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 BUR-SA-LI-YIZ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 boku yedin ban geliyor. Bir ton bursalı var pati de. Ben böyle şakalardan alınmam ama alınanlarımız var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 TEXASLIYAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ombakkombak said: sostizm said: ginaly said: SbNN said: Fatih Üreği yakinen tanıyorum . Bu topic beni üzdü. bu post da beni üzdü Üzmesin, kimse kendi yakını hakkında bilip bilmeden konuşulmasından hoşlanmaz. Herkesin bilse de bilmese de konuşmaya da hakkı vardır. Bu da yakınlarını sadece üzebilir. Yapacakbişey yok. bu efsane olur yalnız, ciddiye almış adam ya:D buradan alıntılara devam edelim sonsuza kadar gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ban yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar