jeykil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Dişi hayvanlar genleri iyi tutmak için değil kendilerini tatmin ettikleri için bu hayvanları tercih ederler. Tabi güç unsuru kendi güvenlikerli için de gereklidir. Biz insanlar dahi eşlerimizi seçerken bizi nasıl etkilediklerine bakıyoruz. Genlerin kalitesi ise bir sonuçtur neden değil. Doğal düzen canlıları bu şekilde programlamış. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Hayır doğal seleksiyon gereği olarak her canlı yavrusunun en iyi genlere sahip olmasını isterki yaşama şansı yüksek olsun. Ve en iyi gen ise çiftleşmek için en iyi olan eşte bulunur. Çoğu hayvanın erkeklerinin çiftleşme dönemlerinde birbiri ile kavga etmesinin nedeni dişiye kendinin en iyi genlere sahip olduğunu kanıtlamasıdır ki dişi eşleşmek için onu seçsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeykil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Erkekler kavga ederler ve üstün gelen hem dişinin ilgisini çeker hem de diğer erkeği safdışı bırakmış olur. bu o hayvan için geçerli olan nedendir. bu nedenlerin geçerli olması doğal düzenin bir gereğidir. Şöyle söyleyeyim bizler eşlerimizi seçerken genlerine mi baıyoruz yoksa bize neler hissettirdiklerine mi? Hayvanlar da ibzden bu konuda çok farklı değiller. Canlılar dürtüleri doğrultusunda yaşarlar. Doğa bize bu dürtüleri kazandıran unsurdur. Bünyemiz, kimyamız seçimlerimizde etkilidir. Kısaca biz doğaya uymaya çalışıyoruz demek doğru değildir, doğa bizi biçimlendiriyor demek bana daha cazip geliyor. Yalnız, doğanın bu dünyanın kendisi olduğunu da söylemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ohaa ne ddedık konu nereye gelmıs yuh bea abı::P Bıldıgım kadarı ıle hayvan lar dusunemıodu eger bunnarı dusunen bır hayvan varsa soyelyın onunla arkadas olam benı heralde o anlar![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 valla yaşamak benim için güzel deel ölesine yaşıyoz böle bi kankim olduğu için güzel herhalde :)[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: C0rrUpT, 09 February 2004 12:43 tarihinde demiş ki: Ohaa ne ddedık konu nereye gelmıs yuh bea abı::P Bıldıgım kadarı ıle hayvan lar dusunemıodu eger bunnarı dusunen bır hayvan varsa soyelyın onunla arkadas olam benı heralde o anlar! Sen kendin Hayvansın zaten :):P[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: fizban, 09 February 2004 00:02 tarihinde demiş ki: türünün değil, soyunun devamı için yaşar insan genel olarak. +1[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Küçük yaşlarda bi amacım yoktu halada bi amacım yok.Bön bön bakmaktayım hayata.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. [Bu mesaj flameeye tarafından 09 February 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Hadescik, 09 February 2004 13:21 tarihinde demiş ki: valla yaşamak benim için güzel deel ölesine yaşıyoz böle bi kankim olduğu için güzel herhalde :) Sagolasın kardesım!:P Bu arada ben Hayvanım haa? Nerden Bıldın:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: C0rrUpT, 08 February 2004 02:57 tarihinde demiş ki: aynı ultımada skıll kasıosun kasıosun bırden server kapanıo vede baska bır servera gecmen gerekıo gıbı.Ama uo da oynarken serverın kapanacagını bılmeden kasıoruz.Burda kapanacak neden kasalım kı? Evet ben bu konuya fikrimi ekleyeyim Şimdi herşeyin bi bedeli var.. Eğer hayatta güzel noktalara gelirsen 70 senecik de olsa 30 senesi güzel geçer, o vakitte iyiki yaşıyorum iyiki hayat varmış dersin.. Ama sen öyle içine kapanıp "zaten ölecez yaw, enayimiyim ki kasacam" dersen o zaman mutlu olamazsın ve sonu ciddi şeylere kadar (intihar) gidebilir.. Onun için yaşadığımız için Tanrı'ya şükür etmeliyiz ve bize yardım etmesi için ondan dualarımızı esirgememeliyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 nedensiz...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 amacsiz...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ve bo$una...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 neden nedensız? neden amacsız? neden bosuna?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Herseyın bır nedenı varda neden bunun bır nedenı yok? Offff kafayı yıyecem yaaaaa![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 'eger bir gun oleceksem, niye ya$iyorum ki?'... cevabi bu sirlarla dolu cumlenin altinda sakli.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Çünkü yaşamk güzel o yüzden yaşıyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 guzel olan, yillarca cali$mak, ogrenmek, kazanmak ve sonra 1 gun hepsinin yokolup gitmesi mi? :) *guler* [signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bu şey gibi: "Eğer bi iki gün sonra kirlenip yeniden banyo yapacaksam niye yıkanıyorum ki?" Ne kadar gerekli olup olmadığı ilgilendirmez, senin burda yaşamayı istemen önemli. Eğer "neden??" tipinde sorular sorarsan dewamlı o zaman tadını çıkaramazsın, bu soruların altında mutsuz olursun. Aynı şekilde gereksiz diye bi ay filan yıkanmazsan o zaman da etrafındaki etrafıdaki herkes sana baskı yapar, mutsuz olursun. Biyolojik olarak sly doğru demiş. Ama şöle bişey de var: İleride bi gün gelip de Brave New World'deki* gibi bütün insanlar yumurtadan çıkmaya başlarsa o zaman hapı yuttuk demektir :P * Cesur Yeni Dünya: Okumayanlar için - Aldous Huxley'den bir bilimkurgu romanı[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bana kalırsa yaşıyoruz çünkü şanslıyız, bu şansı ya normal ve sıradan bi yaşam sürdürerek dewam ettirebiliriz ki böle de mutlu olunabilir ya da gerçekten önemli bişi yapıp kendimize görev yapmış süsü verebiliriz bu ise bizi ölümsüz kılabilir ancak kıldığı kitle deişebilir.(Çok klasik ama kusura bakmayın artık)[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green [Bu mesaj Insanity tarafından 09 February 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Niye yaşadığını sorgulayan atsın kendini. Çünkü zaten bişey yapmıyordur.[signature][hline]-End of Transmission- [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 09 February 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 niye yaşadığını sorgulamayan atsın kendini. zaten bi manası yoktur.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu da bi yaklaşım açısı dabi.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Nerden biliyim ? ahiret sorularına başladınız yine :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yasıyomuymusuz? cık[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar