kitana Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Üniversite kimliğimi kaybettim yenisi için "Öğrenci kimliğimi kaybettim , hükümsüzdür." diye gazeteye ilan istiyorlar. Soru şu ki , hayatımda 1 kere bile ilan vermedim. Nasıl ilan verilir? Ne kadar tutar? (yerel gazete kabul etmiyorlar , bildiğimiz hürriyet , milliyet vs dedi eleman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gazetelerin web-sitelerinden telefon falan bularak ulaşsan onlar senin yönlendirir ilan konusunda heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pff al bir gazete bak ilan sayfasında yazıyordur bu kadar şey olmayın ya :S şey.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hallettim tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nasılmış yaz bari de bundan sonra biri kimliğini kaybederse aynı prosedürü izlesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 babamla hallettim desem yeridir. şirketindeki reklam ajansına anlattık , bildiğimiz gazetelerden birine sabaha yetişmesi üzere "Kimliğimi kaybettim , hükümsüzdür" diyip isim soyad bırakıp, yazdırdık. İlanı gidip öğrenci işlerine veriyorsunuz ve yeni kartınızı çıkarıyorlar. 7tepe öyle dedi vallasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 n.c. için de aynı işlemi yapman gerekebiliyor çoğu zaman hallettiysen problem yok ama bitmedi mi hala okul? bir dahaki dönem böyle bir işlem yapmadan da alabilirsin diye biliyorum ben yanlış biliyor da olablirim tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 finaller var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bende kaybettim yahu,ama okulda sorun olmuor akbil yurt kimliği iş goruorda basıma bişi geleecek diyerek korkutuyorlar.ne yapsam ne etsem,ne kdr odedin kitana,ödemedin mi ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ilan dediğin 4-5 milyon bişi kartı çıkartırlarken para isterlermi bilmem ; ama masraflı bir olay olcağını düşünmüyorum. yok artık daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 7tepe herşeyden para isteme ihtimaline sahip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 koü'de ilan veriyorsun sonra kimliksiz okula/sınavlara girebileceğine dair öğrenci belgesinin üzerine not düşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar