arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Eve gelirken kafamda zilyon defa zero signal ı tekrarlamamla başlayan bu gaz bugünü tamamen metal dinleyerek geçirmemi planlamama yol açtı. Ufak bir playlist hazırladım eğer kafama uyarsa sizin de tavsiyelerinizi ekleyeceğim, sert parçaları tercih ediyorum bol gürültülü distorşınlı falan İşte şu an ki listem: Fear Factory - Zero Signal Fear Factory - Replica Fear Factory - Scumgrief Fear Factory - Scapegoat Dimmu Borgir - Arcane Lifeforce Mysteria Dimmu Borgir - Indoctrination Dimmu Borgir - Blessings Upon The Throne Of Tyranny Dimmu Borgir - Sympozium Dimmu Borgir - The Maelstrom Mephisto Günümü daha da gürültülü hale getirmek için tavsiyelerinizi bekliyorum...[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Fear Factory - Zero Signal Fear Factory - Replica Fear Factory - Scumgrief Fear Factory - Scapegoat Dimmu Borgir - Arcane Lifeforce Mysteria Dimmu Borgir - Indoctrination Dimmu Borgir - Blessings Upon The Throne Of Tyranny Dimmu Borgir - Sympozium Dimmu Borgir - The Maelstrom Mephisto Metallica - For Whom The Bell Tolls Sepultura - Dead Embryonic Cells Sepultura - Propaganda Sepultura - Refuse/Resist Sepultura - Roots Bloody Roots Sepultura - Territory Sepultura - Arise Sepultura - Beneath The Remains Sepultura - Inhuman Nature Sepultura - Clenched Fist Sepultura - Dusted Sepultura - Procreation Sepultura - Slave New World Slayer - Fictional Reality Slayer - South Of Heaven The Project Hate - Forsaken By The Naked Light Of Day The Project Hate - With Desperate hands so numb [hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
blur Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sentenced, dark tranquillity'nin şarkıları çek işte.[hline]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 hangi şarkılarını mesela ?[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
blur Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sentenced -dead moon rising -cross my heart and hope to die -excuse me while i kill myself -killing me killing you -the luxury of a grave dark tranquillity -the enemy -freecard[hline]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın
blur Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 rötarlı oldu biraz kusura bakma malum ekmek teknesi..[hline]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 In Flames - Jotun Darktranquillity - UnDo Control sepulturaları at yahu, yahu gürültü dinleyeceksen dinle de.. sepultura da kuru gürültü. bence yani...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Sepultura'ya "kuru gürültü" demek anlamama belirtisi bence.Dün yaptığım metal festivalinin baş grubuydu.Tercihen live şarkıları seçildi ki daha çok gaza gelinsin.[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Fear Factory - Invisible Wounds (The Suture Mix) Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll böle olmaz ama bu numetalden nefret ederim ama şimdi yazcağım şarkıları dinle numetal deil kesinlikle... Slipknot - Left Behind Slipknot - Me Inside Static X - Cold Static X - Anything But This Godsmack - I Stand Alone ooooh yeah.. :rock:[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 anlamak, anlamamak mesele değil. zevk kişiden kişiye değişir. bir grubu beğenmemek için, yada bana "kuru gürültü" gelmesi için anlamamış olmam gerekmiyor. benim fikrim bu. sonuç olarak bir iki şarkısı hariç hiç beğenmiyorum. o bir iki şarkısını da geyik payı bulundurduğu için seviyorum. sevmemenin asıl sebebi bana göre "yeterince" melodik olmaması. brutal vokalin gaz vermek dışında hiçbir estetiğinin olmaması. genelde bir şarkının aynı melodi ve ritmden oluşma vb.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 neden bahsediosun abi sen yaa?[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi [Bu mesaj infected tarafından 18 Mart 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: infected, 18 Mart 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Godsmack - I Stand Alone cidden çok hoş bir şarkı. yanlış hatırlamıyorsam "scorpion king" in sound track'iydi aynı zamanda. ha bir de "godsmack - voodoo" var. metalle pek alakası yok ama çok hoş bir melodisi var.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 eft, godsmack güzel ve kuru gürültü de diil. ama metal de hiçbir zmn kuru gürültü diildir. yane black metal, misal cradle of filth dinlerken kafa uçmuş olduunda acaip zevk alıosun. ama motörhead gibi gruplar, almanca metal, soad sux. infected'ın breathless kiss on the lips of melancholia albümündeki soprano vokaller ve fransızca bölüm ise uçuruyor.[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 numetal zımbırtıları olmicak listede[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 godsmack is not numetal.[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 godsmack is not numetal. ama ille teneke istiosan Crossfire - Sunday Helloween - Starlight Helloween - Murderer Helloween - Heavy Metal (Is The Law) Manowar - Army Of Immortals Manowar - Metal Daze Helloween - Judas Infected - Captive In An Evil Palace Infected - Arid Plains Of Inferno Infected - Thy Eternal Resting/Place için rahat etti mi[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 godsmack is not numetal. ama ille teneke istiosan Crossfire - Sunday Helloween - Starlight Helloween - Murderer Helloween - Heavy Metal (Is The Law) Manowar - Army Of Immortals Manowar - Metal Daze Helloween - Judas Infected - Captive In An Evil Palace Infected - Arid Plains Of Inferno Infected - Thy Eternal Resting/Place için rahat etti mi[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 oooooohaaa bi msg attım 3 kere gitti ne iş?? said: arcane, 17 Mart 2003 20:25 tarihinde Marilyn Manson hakkında demiş ki: süper bi kişilik numetal istemiyorum diyosun korn ve mr manson dinliosun. ben de numetalden nefret ederim. ama biraz önce yazdıklarımı o kategoriye koymuyorum ben. [hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi [Bu mesaj infected tarafından 18 Mart 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Valla benim müzik tarzım genelde senfonik metal ve power metal. Melodik ve akıcı şarkıları sevdiğim gibi bi in flames dende zevk alıyorum. (inflames ne alaka)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 In flames - only for the weak Overkill - Let it burn pantera - A new level Sepultura - biotech is godzilla slayer - angel of death Testament - Burnt offerings Cannibal corpse - A skull full of moggots :D Opeth - When Opeth - Deliverance Joe satriani - Mind storm Joe satriani - War Joe satriani - Seven string Iced earth - Dante's inferno Edguy - Save us now! Daha once yazildimi bilmiyorum okumadim topic i bastan sona ama benim aklima bunlar geldi simdilik...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: infected, 18 Mart 2003 16:12 tarihinde demiş ki: numetal istemiyorum diyosun korn ve mr manson dinliosun. ben de numetalden nefret ederim. ama biraz önce yazdıklarımı o kategoriye koymuyorum ben. godsmack e numetal demedim numetal istemiyorum dedim dinlemiyorum demedim.slipknot numetaldir.koymazsan senin hatan olur.[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
sylvanthas Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 arcane ille metal ve gaz falan bişiler istiyosan florida death metal akımını [obituary, deicide, cannibal corpse, morbid angel, six feet under, avrupadan carcass] falan dene biraz daha sert olarak brutal death/grind olayı için de disgorge [usa lı olan], cenotaph, cnbt tarzı gayet eğlenceli dakikalar geçirmende yardımcı olabilir ;-) burada bu tarzlarla falan ilgilenen pek olmadığı için fazla öneri vs yazmıyorum[hline] a.k.a necroCannibal ud49
Aegean Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bir bonepart klasiği daha: gossmak[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Metal istiyorsanız dinleyin Cradle ne güzel Son albümünden Babalon A.D Presents From the Poision Hearted sonra No Time to Cry Saffron's Curse From Crade to Enslave Funeral In Carpathia Tearing the veil from grace Cradle yetmezse geçeriz Dark Tranquility ye -Monochoromatic Stains -White Noise Black Silence -Feast of Burden -Punish My Heaven bu da yetmezse Children of Bodom a geçeriz -Everytime I die -Silent Night Bodom Night -Downfall -Deadnight Warrior -Bed of Razors baktınız bunlar da yetmedi In Flames var hiç merak etmeyin -Only for the weak -Ordinary Story -Cloud Connected -Jotun -Artifacts of Black Rain Eh pes yani bunlar da yetmezse Sentenced,Amorphis,Opeth,Manowar,Dark Funeral,Misanthrope gibi gruplara bir göz atın..
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 yeni gruplar keşfetmek değil amacım playlsit hazırlamak yani şarkı adı lazım ayrıyetten god smack bence de numetal akımından[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
Öne çıkan mesajlar