katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 2.4.2 patchini yukledikten sonra oyuna girince abarti latency ile birlikte dc problemi yasiyorum.Soru isaretleri veya unknown entity olayı yok.Charlar cıplak da gozukmuyor.Ancak oyuna girer girmez 60k larda bir latencyle birlikte dc oluyorum.Var mıdır cozumunu bilen? ps:Net sitelerde ve dl de sufer. Simdiden tesekkurler. edik:2 kes repair yaptim.sonuc yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cache ve wtf klasorlerinin icini tamamen sil. addon ayarlarin felan gidecek ama bi de oyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bendede 10 gundur var ne zaman wow a girmek istesem ya disconnect yada girdikten sona donup kaliyor bir sure sona disconnect..sitelere giriyor sorun yok.sorun wow da :( varmi caresini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 karakterlerin felan gözükmemesi cache den olabilir "wtf" ve "cachewdb" klasörlerini silmeyi bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet bende de yeni patchden sonra unknown karakterler disconnect problemleri gırla gidiyor. başka serverdeki charlarda sorun yok ama frostmane ye giremiyorum bir türlü bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar