Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bende geliyorum bu sabah aldım oyunu ne acsam acaba :P ama ranger olucam herhalde
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ya deli oldum saat kacta acabilirim bu furry de char?
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bekliyeceksiniz.. heavy load olmadığı zaman hemen dalın..
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Dragonfire said: Hadi bakalım devrim tebrik =) r.i.p + inva'dan ozan =) (mayweda idim invada) Maywedayı sana kim sattı ? :P bendim mayweda yaa.. jonywayt söylesene olm ?
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bana maywedayı sen sattın =) Ama invadoriada ben oynadım mayweda ile :P
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet :) bende hala yüzlerce ss i durur maywedanın benim ilk charımdı böyle parayı görünce vermiştim direk :) sonra kopamadık yıllar geçti.. Oynamadıgımız class kalmadı hala da gözümüz doymadı yap sat bir meslek oldu sanki bana
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mayweda ile bir kere oynayan kopamıyor zaten. t1i olmadan t2leri dizmişti mübarek :P
Alpgiray Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 İngame olarak Devo deneve Revhas en hızlı bu olur sanırım...
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benım adıma cevap vermısler ama yanlıs olmus. (Adonay sad sizlemi?) alpgıray ınvadorıa da degılım, eskı tufeker guıld ıslerınden baydıgımız ıcın sadece saglam pvp cılerın ıcınde yer aldıgı bır klan kurduk adı su an warblade olarak devam edıyor. sorunun cevabı hayır. genel acıklama eleman alımı yapmıyoruz ve sadece tanıdık dostların ıcınde bulundugu bır klan bu o yuzden eskı dostlara ve kendını kanıtlayabıleceklere acık olacak. dıkkatınızı cekerım klan dıyorum. keza guıld olmayı sımdılık dusunmuyoruz. su ankı kadro ıcerısınde eskı swg den zarttan zurttan Arnavısca Ender (swg arnavisca) Kayra Kamutay (swg kutadgu) Helsing (swg arnavisca, helsing wow vs.) sad (swg wow eq2 vs vs vs murat yanı ben) bulunaktayız ve sadece pvp yapacaklara acık olacak olan bır olusum olacak (cok canımız cekerse ılla pve bakarız, bögh). invadoriadaki arkadaslarımız gecmısten bu yana sevdıgımız ve her zaman ustlerde gormek ıstedıgımız arkadaslarımız. onlara basarılar dılerız. duyurulur. server furry klan warblade sadness (guardian)
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Xo said: başvuruları nerden yapıyoruz :P http://www.invadoria.com forum alanımızdan bize ulaşabilirsiniz. Ingame: Devo, Charda, Deneve ve Revhas. ;)
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bizde SoTC olarak 20 ye yakın kişi invadoria katıldık... artık invadoria lıyız :)
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Şu an için üye alımımız kapalıdır. İlgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. P.S.: Invadoria, Revolution, SotC kolkola. ;)
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 iki kişilik yeriniz vardır yav :) guild chatte türkçe konuşmak istiyoruz
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Go go invadorai.Şimdiden barşılar dilerim yakın zamanda görüşmek dileğiyle. Invadoria - Anialeyn
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Gencay, cümle başına bir yazım hatası ile yarışıyorsun. Gayet güzel. ;) Seni, Çağdaş'ı, İbo'yu bekliyoruz. ;)
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Devrim guildinizin planlarından, amaçlarından bahseder misin biraz?
Öne çıkan mesajlar