Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaliteli bi player

oper

Öne çıkan mesajlar

winamp için dsp efektleri şeeden pluginler var. winamp 5.1 falan yükleyip onları da kurarsan ses kalitesi ii olur :P (5.1deki olay en yeni sürümün hayvani ve anlamsız özellikleriyle yük getirmemesi)

ha bi de hddde yer kaplamasına razıysan mp3 yerine flac ve ape gibi formatları kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

valla var zaten dsp efecti. Jammix enhancer kullanıyorum, varsa tavsiye debileceğin baska dsp effect söyle :)
aimp2 diye bi zımbırtı varmış.. ona bakıcam bi.
winampın son sürümü var. 5.5 li ibşe. 20mb civarında ram yiyor sorun degil benim için.

flac ve ape formatını nerde bulacam ki.. ancak yabancı parçalar için bulabilirim onu. o da zor zaten.. aradığın her seyi bulamassın buyuk ihtimalle. o yuzden genelde 320kps mp3 takılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığına bak bakalım, 0.7 yazmışsın.. görünce tahmin ettim yanlış yazdıgını ama sorayım dedim.. :D

bu arada aimp2 gayet hoşuam gitti ilginç özellikler var, bilgisayarı kapatma fonksiyonu falan var istediğin zaman.. softpedia'dan da 5/5 almış, reviewlerden de 4.75.. biraz kullanalım bakalım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

seceneklerde var o.. playback'te.. ama playbackin altında degil. playback in kendisine tıkla. gözünden kaçmış sanırım face effect var orda. ordan ayarlarsın..

ben o searc olayını tüm veritabanını arıyor sandım denemedim. playlistte arıyomuş. tamam o zaman sevindim. sırf o yüzden kullanmayacaktım :D

ha bir de VU meter olayı süper bişe :)
Sosyal ağlarda paylaş

playlistin görünümünü değiştirebiliyosun. interface'teki playlistte hide second line information ;) kullanmassan döverim bak :P

enhancer lı winampla arasında ses farkı var bende.. winampta basslarda hafif bi uğultu vardı bi türlü kesemedim onu.. aimp te baslar öyle değil. uğuldamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kurcalıyorum paso programı bişeyler çıkıyor.
-gelişmiş ekolayzırı nerden yapıcam onu tam şeyedemedim. çok da anlamam zaten de.
-winamptaki z tuşunun yerine geçen bi kısayol bulamadım.
-winamtan hafif az ram yiyo. daha hızlı.
-foobar kullanıyodum önceden. ses kalitesi ilaç gibi geldi :D
Sosyal ağlarda paylaş

gelişmiş eko normal eko ayarının altındaki şeyler benim anladığım.. balance vs var.. onlardan baska bşe bulamadım.. player a çift tıklayınca bi yere, sağ alt köşede ufalıyor.. bayağı eglenceli ve güzel bişe. :)

ha bu arada winampta z tuşu bi önceki şarkıyı çalıyodu. bunda da o görevi yapan var. ayarlarda controls-hotkeys(local) sağda file bölümünde jump 1 forward, jump 1 backward var. zaten orayı iyice inceleyip herşeyi winampa göre yapabilirsin. ben tuşları ona göre düzenliyom ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...