sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 annem kadıköydeki bi seyyar satıcıdan sürpriz yapıp bana last samurai almış oooh ooh astım duvara bakıyorum bakıyorum mest oluyorum ne güzel filmdi beee[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yalan olmasın ama bir ara D&R larda vardı heralde.[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Gandalf posteri almıstım odanın duvarının 1/4ünü kaplıyo.hey yavrum bea nasılda ihtisamla bakıyo bana:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Freak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ben burda sinemanın müdürüyle anlaşmıştım çıkan filmlerin afişlerinin kaldırdıkça veriyodu bana.Soora müdüriyet değişti bi daha gidemedim istemek için.
jenga81 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 biga da okuyorum ordaki sinema film afislerini 1 milyona sat1yo isteyene getirebilirim ama vizyon filmleri degil su anda vizyonda olanlar bi ay sonra gelir[signature][hline]JENGA RULEZ!!!
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 jenga şu an oynayan filmler hangileri aceba öğrenebilir miyim ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: De-Jeavu, 08 February 2004 21:37 tarihinde demiş ki: Gandalf posteri almıstım odanın duvarının 1/4ünü kaplıyo.hey yavrum bea nasılda ihtisamla bakıyo bana:) gandalf (Ian McKellen) gay biliyorsun... fazla bakışmayın derim :D http://www.bombalar.net/b_oku.aspx?uid=&id=187&w=
jenga81 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 su an bigada degilim ama haftaya gidecem ogrenir ha puraya yazar1m[signature][hline]JENGA RULEZ!!!
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 şu an oynayan: underworld-gothika-in america(yeni bir ülkede die çevrilmiş)-last samurai-aşk her yerde-ölümcül devir-vizontele tuuba-zaman tükeniyor-looney tunes maceraya devam-hababam sınıfı merhaba-okul-kabus-kasa 507-kayıp balık nemo-kısa ve acısız cuma gelenler: zafer yolu-cani-soğuk dağ büyük ihtimalle scary movie 3 de öteki hafta gelio![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 akmarda bi posterci var bak istiosan bi oraya (not: dier mesajları tam okumadım sölendiyse pardon)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Öne çıkan mesajlar