Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film afişleri...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

vizyon bölümüne açıcaktım da sırf orayla ilgili diil yani genel olarak bir zevk poster/afiş diye buraya açtım

arkadaşlar film afişleri nerden bulunur, siz nerelerden alıyosunuz? afiş satan sinema var mı bildiğiniz? çünkü bazı afiş satan dükkanlar ufak jpeg'leri büyütüp falan satıyolar dandik dandik.
bi de şöyle arşivi geniş bi yer falan söylerseniz iyi olur çünkü 4-5 tane falan almayı düşünüyorum...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

mesela finding nemo öyle kendileri büyütmüşler bariz bi şekilde de. neyse bunu tartışmayalım şimdi. zaten arşivi oldukça küçük orta dünya'nın

başka bildiğiniz yerleri yazarsanız sevinirim yarın çıkıcam almaya çünkü.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Atlasta var hatta süper bir matrix afişi var 25milyona bunun yanında orta dünyadaki birçok poster jpegden büyültme sabonun dediği gibi hatta bazılarında dikkat ederseniz KING diyede yazı görürsünüz şu kaçak cdlerin üstündeki yazıdan.
Bunun yanında orta dünyada 40tane var diyonda ordakinden çokta bulabilecğeini sanmıyorum eğer az alıcam öz alıcam diyorsan nettende sipariş verebilirsin.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

evet var öyle uçuk fiyata şeyler
mesela atlasta arka tarafta bi dükkan var türk filmleriyle ilgili mallar satılıyo
star wars ın türkçe afişlerini görmüştüm ben 15-20 milyon falan diyo
ama star wars ın ingilizce orijinal afişini 5-10 milyona satıyodu lol

bi de dünyayı kurtaran adam vardı bi yerlerde yine 20 civarı :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

(herif nemo manyagi ya..)
ya kardeşim ankarada yokmudur böyle bi yer bay geldi istanbulda her bişi bulunuo bende istiorum starwarsun türkçe afişinden falan yazin ben gelince istanbula beni gezdiriceksiniz götürüceksiniz buralara[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

farklı bir yöntem ortaya koyuyorum çünkü bende öyle yapıyorum mahallende yada çevren de dvd vcd satan yada kiralayan bir dükkan varsa kanka ol o adamla çünkü onlara bedava geliyor afişler istersin verir sanada ben öyle yapıyorum benim bir arkadaşım yapıyor bu işi gidip ondan istiyorum oda bana getiriyor afişleri...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...