sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 vizyon bölümüne açıcaktım da sırf orayla ilgili diil yani genel olarak bir zevk poster/afiş diye buraya açtım arkadaşlar film afişleri nerden bulunur, siz nerelerden alıyosunuz? afiş satan sinema var mı bildiğiniz? çünkü bazı afiş satan dükkanlar ufak jpeg'leri büyütüp falan satıyolar dandik dandik. bi de şöyle arşivi geniş bi yer falan söylerseniz iyi olur çünkü 4-5 tane falan almayı düşünüyorum...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sİnemaları dolaş genelde satıyorlar ucuza..[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 istanbul/anadolu yakası/kadıköy - orta dünya adında bi yer içinde bi cok afiş var tanesi 6milyon bende aldım bürsürü memnununm[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kadıköyde altıyoldaki pasajlarda var.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 moda sinemasının altındaki pasajda vardı kapandı orası en son gördüğümde ben alırsam sana ters gelebilir ama beyoğlu-atlas veya halep pasajında bolcana var[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ben orta dunyadan 5'e aldım 2 hafta once[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 orta dünysanın nomerosu var mı sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 arkadaşlar orta dünya ufacık jpeg'leri genelde kendisi büyütüp falan satıyo. bi de arşivleri oldukça ufak 40 film var veya yoktur...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok be ne jpg büyütmesi süperr kaliteli bence[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 mesela finding nemo öyle kendileri büyütmüşler bariz bi şekilde de. neyse bunu tartışmayalım şimdi. zaten arşivi oldukça küçük orta dünya'nın başka bildiğiniz yerleri yazarsanız sevinirim yarın çıkıcam almaya çünkü.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 beyoğlunda gez pasajları bulursun her istediğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Atlasta var hatta süper bir matrix afişi var 25milyona bunun yanında orta dünyadaki birçok poster jpegden büyültme sabonun dediği gibi hatta bazılarında dikkat ederseniz KING diyede yazı görürsünüz şu kaçak cdlerin üstündeki yazıdan. Bunun yanında orta dünyada 40tane var diyonda ordakinden çokta bulabilecğeini sanmıyorum eğer az alıcam öz alıcam diyorsan nettende sipariş verebilirsin.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 valla göztepede oturuosan bzm burda mütiş bi vcd-dvdci var.. adam olan film afişlerini verio. ark scream ve pearl harboru aldı[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 elle oranın nomerosu var mı bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 taksimde pasajlarda satan yerler var, ben oradan HULK ve Empire Strikes Back'i aldim. Super ikiside masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 virus naptın ya 25mil ughh baya palıymış ya.[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 3boyutlu orjinal e değer bence[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet var öyle uçuk fiyata şeyler mesela atlasta arka tarafta bi dükkan var türk filmleriyle ilgili mallar satılıyo star wars ın türkçe afişlerini görmüştüm ben 15-20 milyon falan diyo ama star wars ın ingilizce orijinal afişini 5-10 milyona satıyodu lol bi de dünyayı kurtaran adam vardı bi yerlerde yine 20 civarı :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben bu filmlerin afişlerini arıyorum, bulan, gören, bilen varsa söylerse sevinirim adaptation underworld matchstick men finding nemo[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 (herif nemo manyagi ya..) ya kardeşim ankarada yokmudur böyle bi yer bay geldi istanbulda her bişi bulunuo bende istiorum starwarsun türkçe afişinden falan yazin ben gelince istanbula beni gezdiriceksiniz götürüceksiniz buralara[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Taksimde halep pasajının içinde var elinde olmasa bile katalogdan bakıyosun getirtiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 taksim - Atlas pasajı kadiköy-orta dünya (reks sinemasının sokaa)[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 farklı bir yöntem ortaya koyuyorum çünkü bende öyle yapıyorum mahallende yada çevren de dvd vcd satan yada kiralayan bir dükkan varsa kanka ol o adamla çünkü onlara bedava geliyor afişler istersin verir sanada ben öyle yapıyorum benim bir arkadaşım yapıyor bu işi gidip ondan istiyorum oda bana getiriyor afişleri...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Evet o da iyi bir yöntem ben bizim burdakiyle kankayımda adama afiş falan gelmiyo :D Bitek boş cd almam daha ucuzlaşıyo , kimseye takas yapmazken bana 1 milyondan takas yapıyo vesaire..[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Kadiköyde akmar pasajının arka kısmında genellikle seyyarlar satıyor ve grçekten güzel, fiyatıda sanırım bi 5-6 milyon olması lazım...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar