veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Aket-Atum said: Diğer sayfaları okumadan atlıyorum bende nette biraz arasanız Yoda'nı Naga benzeri Masterının resmini bulursunuz. Elemanın adını unuttum şimdi sanırım 2. sayfada resmi vardi :D ama yine de sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Fly said: nasıl jedi be bu bu işte :P N'Kata Del Gormo adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 SoulCube said: yodanın ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 vaapad i kullanan tek insanda u arada mace vindu kankamiz 2 apprenticesi war 2 side dark sidea geciyo ahahahah o yuzden pek oretilen bi teknik deil dark sidei ragei nefreti salarak savasiyosun o sebeble dark sidea yaklasiosun abicim benim anamadigim bisi war ama bu dark side ne anasinis aiyim ya bide dunyada 2 tane sith oluyosa nasil oluyoda durmadan dark sidea geciyo bu ipneler kadro yokki o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sith bi mertebe bi ünvan. galaksi dark jedi kaynıyo. hatta sith'ler bi çoğunu altında çalıştırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o zaman ne biki biki yapiyo bu adamlar sith de sith diye sirf velveleci bu jedi council ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sith aslında bi ırk adı. Binlerce yıl önce savaştan kaçan Dark Jedi'lar Korriban'a sığınmış ve ezelden beri bilinçsizce dark side'ı kullanan sith ırkına hükmetmiş, interbreed olayına girmiş falan. Naga Sadow'un yaptığı işgal saldırısında resmen katledilen Sith'ler her zaman intikam aramışlar. "Sith shall rule once again" muhabbeti de ordan. Dark Side tehlikelidir, Jedi'lar sevmez falan ama dark side'la bi sorunları yoktur çünkü gücün dengesini savunurlar (ki 1000 yıldır baskın olan light side'dır. "güce denge gelicek yihu^^" demelerini anlıyamıyorum, bu dark side'ın yükseleceği anlamına gelir.) Fakat asıl galaksiyi tehdit eden sith varlığıdır. Sorunları bu yüzden. Yoksa dark side'ı yok etmek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bunlar yine iyi eski dönemlerde Sithlerin kendilerine ait konseyi bile vardi hatta ilk o konseyi yok edip Bir Sith Lord - Bir sith yardımcı olayını Exar Kun getirdi ondan sonra yine konsey ondan sonra da bir adam vardi ölmek bilmiyen o tekrar yapmişti falan yani şöyle diyim sithlerin kendi ülkeleri falan filani bile vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 milli marslari bile war ayipsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bigun geldi elimi optu, alin bunu jedi yapin dedim ben de cocuklara, oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 KingOfLoss said: ki 1000 yıldır baskın olan light side'dır. "güce denge gelicek yihu^^" demelerini anlıyamıyorum, bu dark side'ın yükseleceği anlamına gelir. Bu olayı ben de anlayamıyorum şahsen. Ulan galaksi zaten elinizde, etrafta zibil gibi Jedi var, varlığı bilinen 1 tane Sith var -o kadar baskın durumda Light Side- sen kalkıp "Aa süper, bak bu çocuk güce dengeyi getirecek" diye Anakin'i eğitiyosun. Salak adamlar ya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 1000 yıl önce denge vardı da ne oldu. Lord Kaan gaza getirdi herkesi, savaş çıktı, ekmeğini Darth Bane yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 denge geldi iste, dark sidea gecti Anakin, jedilar hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Asteroth said: KingOfLoss said: ki 1000 yıldır baskın olan light side'dır. "güce denge gelicek yihu^^" demelerini anlıyamıyorum, bu dark side'ın yükseleceği anlamına gelir. Bu olayı ben de anlayamıyorum şahsen. Ulan galaksi zaten elinizde, etrafta zibil gibi Jedi var, varlığı bilinen 1 tane Sith var -o kadar baskın durumda Light Side- sen kalkıp "Aa süper, bak bu çocuk güce dengeyi getirecek" diye Anakin'i eğitiyosun. Salak adamlar ya eheh. Ya sole bisi war aslinda bu jedilar good deil. Lawful neutral kurallar uygulansin yeterli . Dengede adamlarin bi unsuru yane. LAwful good mantalitede olan jedilar yillardir yukardaydiydi evillar gelsede bize cok komaz diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Lawful good nerde var? Benim bildiğim hep neutral'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sadece jedi'lar güç kullanmıyor. onlar gücü kullanmanın eğitimini almış olanlar. han solo gibi adamlar da gücü kullanabiliyorlar, fakat kendi çaplarında işte (bkz süfer pilotluk yetenekleri, bir benzeri için bkz anakin'in çocukluğu). bu yüzden de jedi'lar true neutral diye evren dengede demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 KingOfLoss said: Lawful good nerde var? Benim bildiğim hep neutral'dır. Mace Windu Chaotic Good mesela. Lawful Good'a en yakın düşünebildiğim Qui Gonn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 true neutral deiller lawful neutraller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 qui gonn lawful filan degil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Dramatic Awful Jedilar. JR Ewing var bir de. Petrol kuyuları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya bu yoda konusunda benim kafama takılan bu eleman ırkı gezegeni soyu sopu belli olmayan bir garip değilmiydi? e o zaman kotor daki yoda nın ırkından olan elaman ne ayak? demekki varmış ırkı mırkı adamı zor bi duruma sokmnın alemi yok.bin yaşında adam sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aquila said: qui gonn lawful filan degil lan. qui gon jin kral good aslında acıklardan birine giriyo qui gon in lawfull good ama law'u kendine adamın, hanı cıkarları için iyilikten baska bişey yapmaz yine aa standart bi code da takip etmez iyi olucam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 KingOfLoss said: ki 1000 yıldır baskın olan light side'dır. "güce denge gelicek yihu^^" demelerini anlıyamıyorum, bu dark side'ın yükseleceği anlamına gelir. o guce deng eşey demek sanırım hani there is a disturbance in the force idyolarya böle salanıyo force cıbır cıbır ediyo cocuk gelicek onu dengeye sokucak sallanmıycak artık, yanı "1000 sene biz yönettik 1000 sene siz yönetin" değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mum_Chamber said: sadece jedi'lar güç kullanmıyor. onlar gücü kullanmanın eğitimini almış olanlar. han solo gibi adamlar da gücü kullanabiliyorlar, fakat kendi çaplarında işte (bkz süfer pilotluk yetenekleri, bir benzeri için bkz anakin'in çocukluğu). bu yüzden de jedi'lar true neutral diye evren dengede demek değil. chwebaccanın krallığı falanda hep force mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 said: there is a disturbance in the force force da disturbance olmadigi film/oyun/kitap yokki :P en cok kullanila ncumledir star wars evreninde lol bide sith konusunda 3. filmin galasinda kapida beklerken bir adamin dedigini quate liycam said: abi simdi bu sith kim oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar