Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoda nasıl Jedi oldu?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

vaapad i kullanan tek insanda u arada mace vindu kankamiz
2 apprenticesi war 2 side dark sidea geciyo
ahahahah
o yuzden pek oretilen bi teknik deil
dark sidei ragei nefreti salarak savasiyosun
o sebeble dark sidea yaklasiosun

abicim benim anamadigim bisi war ama
bu dark side ne anasinis aiyim ya
bide dunyada 2 tane sith oluyosa nasil oluyoda durmadan dark sidea geciyo bu ipneler

kadro yokki o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Sith aslında bi ırk adı. Binlerce yıl önce savaştan kaçan Dark Jedi'lar Korriban'a sığınmış ve ezelden beri bilinçsizce dark side'ı kullanan sith ırkına hükmetmiş, interbreed olayına girmiş falan. Naga Sadow'un yaptığı işgal saldırısında resmen katledilen Sith'ler her zaman intikam aramışlar. "Sith shall rule once again" muhabbeti de ordan.

Dark Side tehlikelidir, Jedi'lar sevmez falan ama dark side'la bi sorunları yoktur çünkü gücün dengesini savunurlar (ki 1000 yıldır baskın olan light side'dır. "güce denge gelicek yihu^^" demelerini anlıyamıyorum, bu dark side'ın yükseleceği anlamına gelir.) Fakat asıl galaksiyi tehdit eden sith varlığıdır. Sorunları bu yüzden. Yoksa dark side'ı yok etmek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar yine iyi eski dönemlerde Sithlerin kendilerine ait konseyi bile vardi hatta ilk o konseyi yok edip Bir Sith Lord - Bir sith yardımcı olayını Exar Kun getirdi ondan sonra yine konsey ondan sonra da bir adam vardi ölmek bilmiyen o tekrar yapmişti falan yani şöyle diyim sithlerin kendi ülkeleri falan filani bile vardi
Sosyal ağlarda paylaş

KingOfLoss said:
ki 1000 yıldır baskın olan light side'dır. "güce denge gelicek yihu^^" demelerini anlıyamıyorum, bu dark side'ın yükseleceği anlamına gelir.

Bu olayı ben de anlayamıyorum şahsen.

Ulan galaksi zaten elinizde, etrafta zibil gibi Jedi var, varlığı bilinen 1 tane Sith var -o kadar baskın durumda Light Side- sen kalkıp "Aa süper, bak bu çocuk güce dengeyi getirecek" diye Anakin'i eğitiyosun.

Salak adamlar ya eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
KingOfLoss said:
ki 1000 yıldır baskın olan light side'dır. "güce denge gelicek yihu^^" demelerini anlıyamıyorum, bu dark side'ın yükseleceği anlamına gelir.

Bu olayı ben de anlayamıyorum şahsen.

Ulan galaksi zaten elinizde, etrafta zibil gibi Jedi var, varlığı bilinen 1 tane Sith var -o kadar baskın durumda Light Side- sen kalkıp "Aa süper, bak bu çocuk güce dengeyi getirecek" diye Anakin'i eğitiyosun.

Salak adamlar ya eheh.

Ya sole bisi war aslinda bu jedilar good deil. Lawful neutral kurallar uygulansin yeterli . Dengede adamlarin bi unsuru yane. LAwful good mantalitede olan jedilar yillardir yukardaydiydi evillar gelsede bize cok komaz diyolar
Sosyal ağlarda paylaş

sadece jedi'lar güç kullanmıyor. onlar gücü kullanmanın eğitimini almış olanlar. han solo gibi adamlar da gücü kullanabiliyorlar, fakat kendi çaplarında işte (bkz süfer pilotluk yetenekleri, bir benzeri için bkz anakin'in çocukluğu). bu yüzden de jedi'lar true neutral diye evren dengede demek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

KingOfLoss said:

o guce deng eşey demek sanırım

hani there is a disturbance in the force idyolarya böle salanıyo force cıbır cıbır ediyo cocuk gelicek onu dengeye sokucak sallanmıycak artık, yanı "1000 sene biz yönettik 1000 sene siz yönetin" değil
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
sadece jedi'lar güç kullanmıyor. onlar gücü kullanmanın eğitimini almış olanlar. han solo gibi adamlar da gücü kullanabiliyorlar, fakat kendi çaplarında işte (bkz süfer pilotluk yetenekleri, bir benzeri için bkz anakin'in çocukluğu). bu yüzden de jedi'lar true neutral diye evren dengede demek değil.

chwebaccanın krallığı falanda hep force mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...