SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Geçen hafta dersten attı kimyacı, velin gelmeden almam dedi, annemi babamı bu işe bulaştırmam fail olur, abimin de işileri varmış şirkette gelemedi 2 ders takılıcam öyle, indim test odasına millet scrable mı ne dalga onu oynuyor, ben de bilgisayar kullanıryorum, tek temennim müdürün gelmemsi gelirse sçtım demektir. neyse Selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bişey olmaz. bilgisayarı kullanarak klavyenizde oluşturduğum deformasyondan dolayı özür dilerim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha müdürün bilgisayarını mı kullanıyon anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yok konuşturacaüını zannetmiyorum -ders saatinde ne işin var burada in aşağıya odama bekle, sen 25 ytl aidatı vermişmiydin? diye bi cümle kurar, verdim derim, sonra in o zaman odama der(vermemiş olsam disiplin işlemi başlatabilir) odasında 7. desre kadar beklerim o gider ilçe milli eğitime falan, ayakta beklersin oturamazsın zaten birden girerse sıçar ağzıma diye (çok yaşayan var) sonra 7. derste gelir topla çantanı git evine pazartesi gel sorunun nedir bi anlayalım der, kovar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oper said: oha müdürün bilgisayarını mı kullanıyon anlamadım :D ne müdür bilgisayarı sdf o koridordan geçemiyoruz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 disipline verirse benim dediğimi yaz savunmana sjflsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 asd asd asd :D yok gelen diged de girede bilir neyse kitap okuyorum hoca geldşi kaldırdı bilgisayardan falan şimdi teneffüs, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben öğlen yemeğine go go, değerli garbıç esnafına hayırlı işler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 SeaGle said: yok konuşturacaüını zannetmiyorum -ders saatinde ne işin var burada in aşağıya odama bekle, sen 25 ytl aidatı vermişmiydin? diye bi cümle kurar, verdim derim, sonra in o zaman odama der(vermemiş olsam disiplin işlemi başlatabilir) odasında 7. desre kadar beklerim o gider ilçe milli eğitime falan, ayakta beklersin oturamazsın zaten birden girerse sıçar ağzıma diye (çok yaşayan var) sonra 7. derste gelir topla çantanı git evine pazartesi gel sorunun nedir bi anlayalım der, kovar nurettin eşiyok. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahahea nereden biliyosun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 auhhua efsane lan o adam. biz mezun olduk gittik. adam hala değişmemiş zhuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oha abi uhalli varmış adhshahaehaeha gitmedi şerefsiz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Luinir said: SeaGle said: yok konuşturacaüını zannetmiyorum -ders saatinde ne işin var burada in aşağıya odama bekle, sen 25 ytl aidatı vermişmiydin? diye bi cümle kurar, verdim derim, sonra in o zaman odama der(vermemiş olsam disiplin işlemi başlatabilir) odasında 7. desre kadar beklerim o gider ilçe milli eğitime falan, ayakta beklersin oturamazsın zaten birden girerse sıçar ağzıma diye (çok yaşayan var) sonra 7. derste gelir topla çantanı git evine pazartesi gel sorunun nedir bi anlayalım der, kovar nurettin eşiyok. >:D< ayrıca Bursa'da bi şekilde Ulubatlıyi kısmen bilen, uzaktan bi akrabasının bile ilgisi olan insan, benim anlattığım olayın altına çekinmeden Nurettin Eşiyok yazabilir. Evet, yapar. Çünkü adam Nurettin, evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nurettin eşiyok. hey gidi günler hey. kıyafet kontrolu diye bi olay vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 peh harbiden ben bursa erkek lisesinden mezunum kıyafeti bırak zaten azıcık sakalmızı cıkıyor ozaman hatta sakal bile degil belki tüy , onları bile yatakhaneden permatik aldırıp kestiriolardı sabunsuz falan wcde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ehehe ewt:) bu arada dersten atan kimyacının adı Kemal Özkan ise eminim haketmişindir ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ay pardon burda postlar sayılmıodu demi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 EYÜP POLAT OWNZ derim ulan. adam bizim dönemin en belalı tiplerinden biri derse geç girdiğinde çocuğu laflarıyla dövmekten beter ettiydi. EYÜP POLAT ROCKS. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahahahahahahahaha nurettinin şanı tüm bursada yaygın galde tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Savunma: Karete biliyorum.çok pis dalarım!!121bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eisenheim said: Savunma: Karete biliyorum.çok pis dalarım!!121bir sözleriyle ezer nurettin. Shaolin monk olsan 5 para etmessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nurettin=müdr ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eisenheim said: nurettin=müdr ? He's the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Anerchy said: ehehe ewt:) bu arada dersten atan kimyacının adı Kemal Özkan ise eminim haketmişindir ::o Kemal hocama sayısızlık yapsam yüzüne bakamam birdaha, kemal hoca gelmiş geçmiş en iyi hocalardandır. benim derdim hüseyin yılmaz la Anerchy said: eisenheim said: Savunma: Karete biliyorum.çok pis dalarım!!121bir sözleriyle ezer nurettin. Shaolin monk olsan 5 para etmessin +1 nurettin konuşturmaz nurettin konuşur, konuşana önce aidatları sorar, sonra doğan hocanın mitteki tanıdıklarına dövdürür sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar