Zedna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Auchindoun 70 lvl Orc Warrior --Zedna-- %310 epic mountu mevcuttur(Merciless Nether Drake) Gladiator,Warlord tagları berserker stance da 37,39 crit 1672 ap (bs haric) 399 resilience (istege bağlı Angelista's Revenge takabilirsiniz) ihtiyac duyulan her yere exalted 5k gold ,40 adet badge si var full vengeful silah (mace) ve thrown dahil full vindicator gemlerin cogu epic gemdir (ensribed fire opal) Medallian of the horde epic olanı hazırda 75000 honor pointi 5k arena puanı (s4 oncesi dusunurseniz) mevcuttur Pve olarak 3 parca t5 2 parca t4 epic trinket ve ringler Enhanting ,Mining ,Cooking ve Fishing Skilleri 375 su an armory acilmiyor acilirsa linki koyarım migareti aciktir birde Shadowmoon serverinde 32 lvl mage --Certitude-- 550 ytl ilgilenlere özelden msn veya cep telefonumu verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Çok güzel warriormış. Kaçırmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ss falan olsa daha kolay satarsın, amacım kıllık degil yardımcı olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 allah gibi char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 emege yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 alıcı bulamıyorsan wow-turk.com'uda dene bence. Ben warriorımı ordan satıcı bulmuştum. Yaklaşık olarak senle aynı fiyattaydı ama 8-9 ay oluyor satalı. Yinede orada alıcı bulursun gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar