tunch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 tarih belirlendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 screwy said: ya belli olur makeup tarihin ozmna gelirsin banko =) Belli olursa bile 14'üne yakın bir tarih olması kuvvetle muhtemel de, finalle aynı konuları içereceği için biraz daha rahat olabilirim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Spidee said: Vingthor said: listede spidee yok ne iş? Trip'e gelmem için Ziverbey'de kalmam lazım, Ziverbey'de kalmam için make up tarihimin kesinleşmesi ve ya 14'ünden önce, ya da çok sonra olması lazım. Durum budur. bebişim(şaka) sonuçta sabahlayacan dimi?? yani adekstede olsak triptede olsak kapıyı kapatacaklar sabah açacaklar o sırada çıkamıcaz dışarı.yani sabaha kadar durmuş olacan orada şimdi adeksten 10 dakika sürüyosa evin kadıköyden 40-50 dakika sürer sizin okula yakınsa belki daha bile az pazar günü sabahın köründe. ben anlamadım yarım saat yol yüzünden mi gelemiyon?? sen yanımda durup fıkıh fıkıh diye gülmezsen ne anlarım ben lan partiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 triptede olsa adektstede olsa ertsi gün iptal sonucta. np bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hayır tam ondan önceki akşam yapmaları gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ZaugnaKhaldun said: detaylı açıklamayı bu akşam yapacağım, gittik konuştuk tripleaksam gece sabah?zaman kavramı hani? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 15 inde finalim cikmazsa geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 benim de +1 im olabilir BELKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bi işim çıkmazsa bende geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Phyx said: çüş össden bi gün önce. ben ve zheld gelemiyoruz Lol nubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ben özellikle spidee gelmesin istiyorum. O varsa ben yokum hatta o derece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Niye yau, ne yaptım ben sana aktif =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kız bu kadar naz yapsa vururdum ağzına :) Gel abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Make up tarihim açıklansın, alakasızsa geleceğim abi. Nazım ders nazı da, yapmam lazım bunu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 revolt oynuyalm hgahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Makyaj mı yaptıracaksın güneş HAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sen tabi bilmezsin Efeciğim, daha giremediğin için hala üniversiteye, o yüzden liseliliğine veriyorum ben bu espriyi lkajdflakd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Xhunarion said: Phyx said: çüş össden bi gün önce. ben ve zheld gelemiyoruz Lol nubs. ahahah salak konsere aldığın biletin gününe baksana bi lütfen sonra burayada yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gelip alayınızı farmlıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sigarayı bırakmış, 20 gündür falan sigara içmeyen bir insan olarak oraya gelince kendimle yaşayacağım iç savaş da gelmek istemememin sebeplerinden ayrıca. Ama sabaha kadar poker oynanan ve alkol tüketilen bir masada bile sigara içmemeyi başardıysam, orada da başarırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Xhunarion said: Phyx said: çüş össden bi gün önce. ben ve zheld gelemiyoruz Lol nubs. senin de gidersen bacaklarını kırıp yollasınlar bence olm, zaten zorla giriyorsun öss'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ne zaman istanbulda lan party olmuş ve ben kaçırmışım? Sabaha öss'em olsa yine giderim ben. Aksi benim dinime aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 MuhtemeLAN gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Xhunarion said: Ne zaman istanbulda lan party olmuş ve ben kaçırmışım? Sabaha öss'em olsa yine giderim ben. Aksi benim dinime aykırı. Oku adam ol, internet kafelerde sürtüyorsun bu yaşta hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar