patara Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Sorum kodların içindedir, [ITEMDEF i_mkrkontrol] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Makro Kontrol ON=@Create ATTR=attr_decay timer=1 More1=5 ON=@Timer if ( ) if ( ) // lay lay lom more1=-1 TIMER=1 return 1 else remove //iste burada item equip ettirmek istiyorum ama olmuyor cont.newitem i_jail cont.act.equip // Burada ikinci bir itemi nasil equip ettirebilirim endif endif return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ON=@Unequip src.newitem i_hede src.act.equip ON=@Timer remove timerda bir item equip ettireceğin zaman bunun gibi bir şey kullanabilirsin.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: patara, 06 February 2004 23:08 tarihinde demiş ki: else remove // <<<< bakınız item silindikten sonrası aşası oluyor cont.newitem i_jail cont.act.equip remove // halbuki remove u sona alsak olucak endif endif return 1 [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 February 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Timer'in içinde bi kere src kullanamıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 timer itemde uygulanırsa src kullanılmaz herhangi bir ön öznesiz işlem iteme uygulanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu arada remove'yi hem altta hem ustte onlarca kombinasyonda denedim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yapmak istediğin şeyi tüm kodlarıyla beraber + i_jail itemin scripti ile beraber yazarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 [ITEMDEF i_mkrkontrol] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Makro Kontrol ON=@Create ATTR=attr_decay timer=5 on=@timer cont.xx [function xx] newitem i_xx act.equip sdhjfjkhsd fsdfsd.. bu sekil yapsana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: TaZmAnYaK, 07 February 2004 01:11 tarihinde demiş ki: [ITEMDEF i_mkrkontrol] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Makro Kontrol ON=@Create ATTR=attr_decay timer=5 on=@timer cont.xx [function xx] newitem i_xx act.equip sdhjfjkhsd fsdfsd.. bu sekil yapsana.. Malesef Hiç bir şekilde olmuyor anlamadım gitti scripti aynen yazıyorum... [ITEMDEF i_jail2] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Jail ON=@Create ATTR attr_decay On=@Equip src.jail TIMER=1 ON=@Timer if ( ) if ( ) cont.sysmessage )> more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.forgive //cont.go remove endif endif return 1 [Function kontrol] SRC.NEWITEM i_kontrol SRC.ACT.EQUIP findid.i_kontrol.target [itemdef i_kontrol] id i_memory name Kontrol type t_eq_script On=@TargOn_Char src.targ.tag.mkrkontrol= src.targ.sysmessage > src.newitem i_mkrkontrol src.act.cont= remove return 1 [ITEMDEF i_mkrkontrol] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Makro Kontrol ON=@Create ATTR=attr_decay timer=1 More1=5 ON=@Timer if ( ) if ( ) spell_say )> Sn icinde sifreyi girin / sifre : > (.sifre >) Yaziniz more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.jailgondermece remove endif endif return 1 [Function sifre] if !== > findid.i_mkrkontrol.remove else src.message Yanlis Sifre endif [function jailgondermece] newitem i_jail2 ACT.MORE1=20 act.equip cont.jailgondermece burada gerek direk item atamayı gerek tazmanyak arkadaşın dediği gibi function ile çözmeyi yani her türlüsünü denedim. Bir türlü itemi alıp equip etmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Saygılar Bu arada bir hatırlatma yapmak istiyorum belki sorunu çözmede yardımcı olur, cont.jailgonermece'nin satırına cont.newitem=i_hebelebe cont.act.cont şeklinde yapınca çantaya item düşürüyorum fakat bunu item olarak equip ettiremiyorum. Belki yardımcı olur [Bu mesaj patara tarafından 08 February 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya su script cok uzun. hataları bulmak zor. olabilcek herseyi dene. olmadıysa fazla yorma yeniden bastan yaz. hatasız olacaktır. olmadı p.m attım benim yazdıgıma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Aslında uzun değil . Sadece ON=@Timer if ( ) if ( ) spell_say )> Sn icinde sifreyi girin / sifre : > (.sifre >) Yaziniz more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.jailgondermece remove endif endif return 1 Kısmına bakıp "cont.jailgondermece " satırına yazacağımız kodu düşünebiliriz. Timer sayıp bittikten sonra char'ın item equip etmesi. Nedense buna benzer bir scriptte yok... [Bu mesaj patara tarafından 09 February 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu cont.jailgondermecenin calisip calismadigini anlamak icin bir message ekle suna. functionın icine message sdfhjk yaz. bi mesaj vericek mi bakim. bi de itemda mı vercek senin üstünde mi ona da bak ona göre anlamaya calıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yok malesef olmuyor fakat farklı bir şekilde çözdüm. Önce belli bir bölgeye gönderiyorum sonrada çantaya bir item attırıyorum. O iteme tıklatınca vs ffalan fıstık devam ediyor. Ama şu var item içinde item equip edilmiyor. Ediliyor sadece çantaya düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar