putku Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Merhaba Arkdaslar Herkese Selamlar Sizlere Surverımı Sunmakta Gurur Duyarım Surverıma Girerseniz Beni Onurlardıracaksınız 195.174.226.98,2593 ip den girebılırsınız client Kullanımı ise 2.0.3 kullanılmaktadır İyi Oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yinemi...Bıkmadınız halen ewden shard açmaya savaşıyonuz.[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sanane olm insanlar server açar kapar zevk meselesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 giren girer abi, herkes açmıştı zamanında kimseye direk makine vermiolar eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Nookie, 09 February 2004 18:52 tarihinde demiş ki: sanane olm insanlar server açar kapar zevk meselesi :) ba$lıcam zewkine :D[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Karışmayın birbirinizin serverına girin oynayın bu ne bi girdim her yerde kan gövdeyi götürüyor biri makinesinde server açtı diye niye birbirinize giriyosunuz allah allah.Kafayı bozmayın girin oynayın hiç olmazsa eğlenin işte.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bizde zamanında böyleydik yalanmı? sponsoru hemen bulmuşmuyduk? evden acıyorduk pvp yapardık ozledim o gunleri =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 büyük adam olmuşuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 taz evet oldum abi varmı bi dicen? töbe yarrappim ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Baslatma ozlemine cevap veremeyince boyle oluyosun haklıyım iste kabul et[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 !!yeter artık ha! özel mesaj denen bi bok war deli etme adamı töbe yarrabbim ya özel mesaj atarsın cevabını alırsın ha diceksiniz sen neden yapmadın ben bu adamın ne kadar basit biri oldugunu göstermek istedim ve bunu butun pati arkadaşlara yaymaya karar verdim Özel mesaj atarsın cevabını alırsın tabi Yazdıklarımı unutmadıysan buraya taşıma konuyu bu topic'e yazık! sayende burada kapanacak[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Surver ne ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MolocH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Walla server a bakmak istedim.Türkiye'de kaliteli uo serveri bulmak zor ama pvp serveri hiç yok sanırım.Umdugumdan da kötü olmus ama calişan başarır.Yolun açık olsun kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar